goluboe ozero elizavetinskij kotlovan v p elizavetovka dnepropetrovskoj oblasti.14 f

 

Жителям Кам`янського і Дніпра неймовірно повезло: поруч знаходиться відоме на всю країну Блакитне озеро. Купатися-загорати, насолоджуватися сонячними і водними ваннами виїжджати далеко не треба. Водна перлина Дніпропетровщини розташована між селищем Єлизаветівка та містом Кам’янське. У озера є також офіційна назва - Єлизаветівський котлован. Мальовничість рукотворного гідрологічного об'єкту важко порівняти з будь чим. Екологічно чистий куточок природи захоплює своєю красою. Навкруги водойми з блакитною прозорою водою розкинулися круті піщані схили, на яких ростуть сосни. Вітри не здіймають на ньому високих хвиль, а взимку озеро не замерзає. Тож, якщо ви втомилися від міського ритму - гайда на Блакитне озеро.

Фото https://map.fishergo.com.ua

 

* Продам ділянку землі 50 соток у селі Єлизаветівка. Газ, 380, криниця, фундамент для будинку 120 кв.м. із в'їздом у підземний гараж. До річки Орель 300 метрів, до Блакитного озера 800. За документами старий генплан та довіреність на мою дружину на 20 років.

* Продам двоповерховий капітальний гараж у гаражному кооперативі житлового масиву Західний міста Дніпро. Нова електропроводка, охорона.

* Продам гараж у Дніпрі в районі автовокзалу (вулиця Тісна) в гаражному кооперативі. Нова проводка, оглядова яма, пічне опалення, охорона, новий навіс по всьому ряду. Гараж знаходиться на другому поверсі. Вихід до парку Пам'яті та примирення (колишній Калініна) навпроти автовокзалу.

Все з можливістю переоформити. Мій супровід до позитивного результату.

Андрій 0979786186.