Команда Кривого Рога4232011

Дніпродзержинський Центр з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" при підтримки департаменту молоді та спорту міської ради, 24 квітня провів відкритий міський турнір з міні–футболу серед спортсменів з вадами слуху. У змаганнях прийняли участь команди з Києва, Кривого Рогу, Черкас, Дніпропетровська та Дніпродзержинська.

Як повідомив начальник Дніпродзержинського комунального закладу "Інваспорт" Юрій Коновалов, всі матчі пройшли у гострій боротьбі. На майданчику СК "Промінь" розвертались справжні футбольні баталії. Усі команди показали порівняно високий клас. "Хочеться відзначити технічну гру молодої команди із столиці України, але нажаль до трійки лідерів вона не потрапила, - говорить Ю.Коновалов. - Також непогану гру продемонстрували і наші футболісти, але фортуна була не на їхньому боці. Побажаємо їм успіхів у наступних змаганнях".

Команда Дн дзP4221940

А призерами турніру стали колективи Дніпропетровська, Черкас та перша команда Кривого Рогу.

Команда ЧеркасP4231996

Найкращим гравцем турніру став Андрій Каменський з команди міста Черкаси. Найвлучнішим став бомбардир Дмитро Басанський з Дніпропетровська. Звання найращого голкіпера отримав Олександр Назаров із Кривого Рогу. Всі вони були нагороджені призами та грамотами від міської організації УТОГ. Команди-переможці отримали кубки, медалі, грамоти від департаменту молоді та спорту Дніпродзержинської міської ради та Центру фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт". Департамент молоді та спорту, центр фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" висловлюють щиру подяку Голові Правління ПАТ "ДНІПРОАЗОТ" Сергію Леонідовичу Сидорову за безкоштовне надання спортивної бази для проведення змагань.

Текст: Віктор КУЛЕНКО.