Квітень був насиченим проведенням в Кам`янському благодійних футбольних матчів. Три тижні поспіль глядачі жертвували гроші на підтримку ЗСУ та вимушених переселенців із зони бойових дій.

В четвер, 28 квітня, на стадіоні ДЮСШ № 2 пройшла чергова благодійна акція, в якій прийняли участь місцеві команди "ПМГУ Метінвест" і "Дніпро".

Як повідомив голова Кам`янської федерації футболу Едуард Коряк, долучитися до благородної акції бажають багато команд. "Ми на початку місяця провели засідання федерації футболу міста, на якій було запропоновано проведення ряду футбольних матчів, а зібрані кошти на них передаємо на потреби збройних сил України та на підтримку переселенців із населених пунктів, в яких йдуть бойові дії. Футболісти всіх команд, які грають в першості міста, розуміють важливість цієї акції і приєднуються, щоб зробити свій внесок", - пояснив Е.Коряк.

Без пафосного офіціозу, команди провели лише фотосесіяю і відразу вийшли на смарагдовий газон стадіону. Глядачі палко підтримували своїх улюбленців. Футболісти давно знайомі між собою, тому без розвідки почали гру. Перший гол довелося недовго чекати. М`яч записав на свій рахунок гравець "Дніпра" Євген Багров. Його команда перважала в швидкості прийняття рішень на полі, тому і домінувала в грі. У першому таймі голкіпер "ПМГУ Метінвеста" ще двічі виймав м`яч зі свої воріт. Голи на рахунку Анатолія Конончука і Євгена Богрова. У другій половині суперник розмочив рахунок, зробив це Владислав Безцінний. Але і отримав у відповідь ще чотири голи (Євген Богров, Олег Шевцов, Сергій Гриневич, Євген Тищенко).  З загальним рахунком 7:1 перемогу отримала команда "Дніпро".

1200 гривен, зібраних на матчі, будуть передані за призначенням.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=2220103191481945&set=a.2220118694813728