Останній матч в 2021 році на своєму стадіоні "Надія" провів Кам`янський футбольний клуб "Дзержинець", який завершився зливою голів після красивих атак не тільки польових гравців, а і їхнього голкіпера. 


При мінус одинадцять градусів, ввечері 22 грудня наші земляки в рамках обласного турніру пам`яті Максима Білого (в групі "Б") на засніженому майданчику приймали команду "Академія Ротаня-Зозулі" з Дніпра. Мороз підганяв гравців грати на високих швидкостях. І після розіграшу м`яча, в центрі гості загубили шкіряну кулю, яку перехватив наш гравець. Голкіпер ринувся на того і в красивому підкаті вибив м`яч подалі від гріха. А потім все стало на свої місця. Пристрілка воріт дніпрян розпочалася з ефектного удару ножицями у виконанні Хуторнюка. Респект Володимиру за сміливість приземлитися на промерзлий газон. А вже в наступному моменті, після подачі кутового Проценко головою послав м`яч під перекладину. 1:0 повели кам`янчани. Наступна атака завершилася взяттям воріт Баусом. Голкіпер якось незграбно схопив м`яч, а потім опустив за лінію воріт - 2:0. Тут же швидкострільний Баус забив і третій гол. Три "дзержинця" вийшли проти захисника і воротаря, почали перепасовку (хоча була можливість відразу поразити ціль) і тільки після того як Хуторнюк отримав мяч, він без роздуму поклав його в лівий нижній кут - 4:0.

А що ж робили гості весь цей час від початку матчу? Юнаки старалися комбінувати. Але всі їхні атаки захлиналися десь в центрі поля. Лише поодинокі рейди підкочувалися до нашої штрафної. Більше того. Вихованці "Академії Ротаня-ЗозулІ" за всю гру не завдали жодного удару не те, що в ствір воріт, а і у їх напрямку.

Навіс з лівого флангу і мудра голова Бауса робить рахунок 5:0. Потім відзначився Проценко - 6:0. Сьомий (свій четвертий за весь матч) гол на рахунку Артема Бауса. З таким хокейним результатом закінчився перший тайм.

 

 

 

Ледь стрілка хронометра завершила третє коло після перерви, як рахунок збільшився до 8:0. М`яч записав на свій рахунок Проценко. Наступний гол, після сольного проходу майже від свого штрафного майданчика, забив Бабець. Після дальнього удару Хуторнюка м`яч відбила стійка воріт, а він на добиванні чітко послав його вже у кут воріт - 10:0. Ще гол на свій рахунок записав Кузьменко. А за 10 хвилин до закінчення матчу стався курйозний випадок. Наш голкіпер Попович так замерз від бездіяльності, що під час подачі кутового рвонув до воріт суперника і головою послав м`яч у ворота свого візаві - 12:0. Після цього він ще двічі робив рейди у воротарский майданчик "академіків". Останні хвилини наші хлопці не випускали суперника навіть за центр поля.

 

З розгромним рахунком 12:0, на радість президента клубу "Дзержинець" К.Саусь, перемогу святкували вихованці тренера В.Палійчука.

Після чотирьох матчів у групі, її лідер "Дзержинець" має чотири перемоги з різницею забитих і пропущених мячів 28:3.