Минулого четверга  (16 грудня) на стадіоні "Надія" Кам`янський "Дзержинець" приймав гостей із Дніпра. На матч футбольного турніру пам'яті Максима Білого у групі "Б" до нас приїхала команда "ДЮСШ-7-Океан". Здобувши перемогу з хокейним рахунком, "дзержинці" очолюють турнірну таблицю.

Як і в попередньому матчі проти команди МДЮСШ U16 з Дніпра, рахунок було відкрито в дебюті матчу. На 2-й хвилині відзначився Семен Проценко. Другий гол у виконанні Володимира Хуторнюка довелося чекати ще 24 хвилини. А коли пішла додаткова хвилина першого тайму, м'яч у ворота суперника провів Артем Баус. За рахунку 3:0 команди пішли на перерву.

І знову, як і тиждень тому, після перерви, господарі заспокоїлися і отримали "ляпас" у вигляді гола, автором якого став Андрій Копошко. Це так розлютило гравців "Дзержинця", що вони протягом шести хвилин тричі змушували голкіпера суперника виймати м'яч із сітки своїх воріт. Відзначилися Михайло Буц (52), Максим Кузьменко (54), Віктор Скиба (58). Після цього пішла позиційна гра. А після нового сплеску активності, "дзержинці" Ігор Сягайло (75) та Кирило Яланбаєв (78) довели рахунок до непристойних 8:1.

Вигравши два матчі з розгромними результатами 7:2 та 8:1, "Дзержинець" (президента клубу Костянтина Саусь) у Кубку пам'яті М.Білого вже має у своєму активі три перемоги (першу вони здобули 5 грудня, обігравши в гостях 1:0 команду "Лоцман") і продовжує очолювати турнірну таблицю.

До Нового року "Дзержинець" зіграє ще один матч проти "Академії Ротаня та Зозулі".