Капуста1

Боснія і Герцеговина вперше прийняла Чемпіонат Європи з мультиігор тхеквондо. В столичному місті Сараєво, з 11 по 14 травня, спортсмени з усієї Європи зібралися, щоб поборотися за нагороди в змаганнях, розділених між кадетськими, юніорськими та старшими категоріями (рейтинги G-1 і E-2). Боєць Кам`янської ДЮСШ № 4 Михайло Капуста здобув "бронзу".

В напружених та видовищних поєдинках спортсмени викладалися по повному на даянках, прагнучи досягти успіху та забезпечити собі путівку на найближчі змагання континенту, що пройдуть теж в Сараєво з 28 по 31 серпня нинішнього року. Серед кадетів вагової категорії до 41 кг змагалися 14 бійців. Серед них був і Михайло Капуста (№ 720), вихованець тренера Олександра Кірпи з Кам`янської ДЮСШ № 4, який представляв клуб "TCB 1865 Dahau".

Перший поєдинок М.Капуста виграв 2:0 у серба Дамяна Джорджевіча. В наступному раунді наш земляк з таким же рахунком переміг Давіда Гарсія Грау з Іспанії. Переможну ходу Михайла зупинив майбутній переможець цих змагань Любіша Королеїч (Сербія)- 2:1. "Срібло" дісталося французу Хефрену Аккі.

 

Сітка виступів Капусти

 

Текст Віктора КУЛЕНКА.