КОЛЕСНИЦА1

Сьогодні на спортмайданчику Кам'янської СШ № 29 (директор Анатолій Григорович Колесник) пройшло спортивно-театралізоване відкриття XXXI шкільних малих Олімпійських ігор. Ці ігри були присвячені 120-річчю першої Олімпіади сучасності, яка відбулась в Афінах 1896 року, а також Дню міста.

Фотоальбом https://vk.com/album84493189_236001056

Найбільше багатство - здоров'я людини,
А люди здорові - багатство країни.
Як будуть здорові діти рости,
То буде країна багатством цвісти.

Ці віршовані рядки стали рефреном свята. Разом із спортсменами школи на майданчику виступали учні, які займаються художньою самодіяльністю.

Певица

Пісні і танці в їх виконанні визивали не менш бурхливі оплески, ніж показові виступи кікбоксерів, тхеквондистів, футболістів, лучників, стріт-воркаутерів, спортивних танцюристів і гімнастів.

Брусья

А коли колоною рушили красиві та стрункі призери з різних видів спорту, які навчаються в школі, то дзвін їхніх нагород заглушив навіть оплески, якими спортсменів зустрічали присутні. Кращі спортсмени отримали подарунки.

Родзинкою спортивного свята став виїзд колісниці, з якої Аполлон і Веста дали дозвіл на внесення кращими спортсменами школи олімпійського прапора.

Велогонщики, члени збірної Дніпропетровської області спортивного товариства "Колос", сповістили, що Олімпіада відкрилась.

Пронести факел із олімпійським вогнем навкруг спортивного майданчика було надано чемпіону міста з настільного тенісу Денису Савенкову.

Факелоносец

Активну участь в підготовці та проведенні заходу взяли його організатор і викладачі фізкультури Наталія Саможонова, Сергій Хомчик, Валентина Потеряхіна, Наталія Коротка.

Текст: Віктор КУЛЕНКО.