ГлавнаяDSC 0089

Фестиваль з пляжних видів спорту, який повинен був пройти ще тиждень тому в Кам'янському, але перенесений через негоду, відбувся в останню суботу липня.

На міському пляжі, який знаходиться в районі стадіону "Буревісник" учасники і просто відпочиваючі стали свідками масового спортивного свята. З самого ранку вже точилася боротьба на футбольних і волейбольних майданчиках, на воді змагалися юні плавці і веслярі. Після того як цар морів Нептун прибув зі своїми русалочками (у виконанні вихованок відділення художньої гімнастики ДЮСШ №4, - прим. автора) і гучно оголосив про офіційне відкриття спортивного фестивалю, міський голова Андрій Бєлоусов у вітальній промові відзначив, що городяни вміють працювати, але потрібно вміти і відпочивати. "А найкращий відпочинок - це активне дозвілля на природі, де людина заряджається енергією. Я бажаю вам здоров'я, щастя, благополуччя і хочу, щоб ви всі отримали масу задоволення від сьогоднішнього заходу", - сказав Андрій Білоусов.

Фотоальбом https://new.vk.com/album84493189_234663279

ГлавнаяНептунDSC 0061

 

Гість фестивалю директор Департаменту житлово-комунального господарства і будівництва Дніпропетровської ОДА Андрій Коломоєць сказав, що він радий за жителів Кам'янського, радий тому, що у них є такий мер, завдяки якому місто змінюється щодня. Він пообіцяв, що область буде постійно допомагати нашому місту в плані його розвитку.

ГостьDSC 0084

Після нагородження медалями та грамотами групи плавців, що займаються в басейні "МіКомп", почався масовий заплив, який проводився в кілька етапів. У числі перших водну гладь протоки подолали міський голова і кілька депутатів міськради.

НаградыDSC 0097

В ході фестивалю Андрій Леонідович особисто відвідав усі спортивні майданчики, поспілкувавшись з тренерами і спортсменами. А на запрошення майстра спорту України з водного туризму Дмитра Котова (спортивно-туристичний клуб "Тритон") мер спробував себе в ролі весляра на спортивному катамарані (до речі, на ньому Д.Котов разом з В.Тубаном завоювали в 2015 році звання чемпіонів України, - прим. автора).

КатамаранDSC 0315

Також в рамках заходу для любителів інтелектуальних видів спорту проходили турніри з шахів, шашок та доміно, проводилися майстер-класи з йоги і танцювальної аеробіки, а вихованці дитячих спортивних шкіл демонстрували свою майстерність в східних єдиноборствах.

ШахматыDSC 0422

ВолейболDSC 0379

ФутболDSC 0196

Міський голова анонсував проведення чергового свята спорту, яке відбудеться 27 серпня на території Самишиної балки. Основним стрижнем його стануть змагання з велокантрі.

Текст і фото Віктор КУЛЕНКО.