nagornyy osvob goroda

 

Дорогі металурги та жителі міста! Прийміть сердечні вітання з нагоди 74-річчя визволення нашого міста від німецько-фашистських загарбників!

25 жовтня – день, який назавжди вписаний в історію Кам’янського. Для кожного з нас – це свято зі сльозами на очах, тому що ми згадуємо загиблих. В цей день ми віддаємо данину пам'яті тим, хто відстоював нашу свободу, хто проливав свою кров у боях заради визволення рідної землі. Низький уклін ветеранам Великої Вітчизняної війни! Ми у вічному боргу перед вами за нашу свободу, за право на вільне життя і щастя під мирним небом.

Але цей день – ще й свято світлих посмішок, тому що ми вшановуємо переможців, які завоювали для нас право жити і працювати під мирним небом.

З покоління в покоління ми будемо передавати історію тих військових років, наповнену героїзмом і мужністю людей, які зуміли захистити Батьківщину від фашизму і відновити її після розрухи.

В ці святкові дні від щирого серця бажаю всім миру і добра, здоров'я і благополуччя. Нехай завжди ясним буде над нами мирне небо. Нехай ростуть і радіють наші діти, внуки і правнуки. Нехай процвітає Кам’янське і Україна!

Голова профспілки ППО «Металургів» Олег Нагорний