klochkovoi 1
 
Шусть днів в Кам`янському басейні "МіКомп" вирівали пристрасті та було дуже гамірно. Адже тут проходив п`ятий юнацький (2003 р.н. та молодше) турнір з водного поло на призи Заслуженного тренера України Геннадія Дмитровича Фоміченка. За призи, красиві кубки та медалі, боролись одиннадцять команд, які представляли міста Харків (6 колективів), Дніпро (3) і Одеси (2).
 
Ігри пройшли між п`ятьма колективами в яких змагались гравці 2005 р.н. і молодше, та шістьма - 2003 р.н. та молодше. Цікаво, що лише одна команда - Я.Клочкової-1 із Харкова, а це переможець в старшій віковій групі, не зазнала жодної поразки. Та ще й при чудовій різниці забитих та пропущенних м`ячів 89:24. Срібні та бронзові медалі отримали "Персей"-1 (Харків) і ДЮСШ-1 (Одеса). Гравці харківського "Персея"-2 були кращими в молодшій віковій групі. Призерами також стали СДЮСШОР "ДНУ Дніпро"-2 з Дніпра і друга команда харківського "Овіса".
 

https://drive.google.com/file/d/0B7mo_iB59KsEV3FfTllRdlNwaXc/view  - ВІДЕО

По закінченню турніра президент Дніпропетровської обласної федерації водного поло, Заслужений тренер України Геннадій Дмитрович Фоміченко вручив кубки та медалі призерам. Він подякував керівництво басейна "МіКомп" та його господаря Почесного громадянина Кам`янського Олега Миколайовича Мороза за підтримку в розвитку водного поло в регіоні. Потрібно зазначити що в басейні "МіКомп" за останні роки було проведено значну кільлькість різних турнірів з водного поло. Окремою сторінкою в його житті стали відбірковий матч чемпіонату Європи між чоловічими командами України та Іспанії, а також чемпіонат Європи серед дівчат. Олег Мороз запевнив, що і надалі буде робити все, щоб водне поло розвивалось не тільки в Україна, а у нашому місті. 
 
МІСЦЯ, ЗАЙНЯТІ КОМАНДАМИ 2003 р.н. І МОЛОДШЕ
 
1 - Я.Клочкової-1 (Харків)
2 - "Персей"-1 (Харків)
3 - ДЮСШ-1 (Одеса)
4 - СДЮШОР "ДНУ Дніпро"-1 (Дніпро)
5 - "ДНУ Дніпро" (Дніпро)
6 - "Овіс"-1 (Харків)
 
МІСЦЯ, ЗАЙНЯТІ КОМАНДАМИ 2005 р.н. І МОЛОДШЕ
 
1 - "Персей"-2 (Харків)
2 - СДЮШОР "ДНУ Дніпро"-2 (Дніпро)
3 - "Овіс"-2 (Харків)
4 - Я.Клочкової-2 (Харків)
5 - ДЮСШ-2 (Одеса)
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.