У Криворізькому басейні "Богатир" з 3 по 5 лютого проводився зимовий відбірковий чемпіонат Дніпропетровської області з плавання.

Змагання проводились в трьох вікових групах: юніори, молодь, абсолют. Спортсмени новоствореної Кам`янської ДЮСШ № 5 (тренери Інна та Дмитро Краєвські, Людмила Литвиненко, Генадій Коломоєць, Галина Вишницька, Андрій Сидорченко) посіли 33 перших, 15 других та 5 третіх місць.

Особливо багато нагород завоювали 13-річна майстриня спорту Тетяна Афанасьєва. На її рахунку 17 золотих, 3 срібні і 1 бронзова медалі. її колеги, яких теж тренує подружжя Краєвських та Л.Литвиненко, 14-річні МС Роксолана Сулейманова і Анна Загоровська привезли додому відповідно дев`ять (6+3+0) та шість (всі золоті) медалей. Майстер спорту Микола Котенко, вихованець тренера А.Сидорченко, в своєму активі має три перші (200 метрів батерфляй серед всіх вікових груп) та три других місця (50 метрів спина серед всіх вікових груп).

У 14-річної кандидатки в майстри спорту Діани Мамедової (тр. Г.Коломоєць, Г.Вишницька) два других місця та одне третє. А у КМС Крістіни Бєлоусової (16 років), яку тренують А.Сидорченко і Г.Коломоєць, "золото" та два "срібла". Кіра Масалікіна, 11-річна вихованка тренера Г.Коломойця, привезла з Кривого Рогу одну золоту і три бронзові нагороди. Також в активі хлопців з ДЮСШ № 5 друге місце на 200-метрівці брасом серед юніорів (16 років та молодші). Його посів Михайло Мішин (тренери Краєвські і Литвиненко).

Кандидати в майстри спорту Максим Мельничук, Денис Рубан та Володимир Китайцев показали гарні результати та змогли гідно представити своє місто на регіональних стартах http://swimtime.in.ua/meet/625

Спортсмени та тренери ДЮСШ № 5 висловлюють подяку організаторам та суддям змагань за високій рівень проведення турніру, та приймаючій стороні Криворізькій ДЮСШ № 1 за гостинність.