На базі Кам`янських басейнів "МіКомп" (50 м) і "Дніпровець" (25 м) пройшов II етап Кубка з плавання на призи SWIM SHARKS.

Географія учасників зростає з кожним турніром. Цього разу на блакитних доріжках гостинного Кам'янського билися друзі-суперники не тільки з нашого міста, а й Дніпра, Кривого Рогу, Луцька, Києва, Кременчука, Полтави, Харкова, Енергодара, Запоріжжя, Кремінної, Чернівців, Львова, Слов'янська, Одеси, Сум, Борисполя, Тернополя.
Було розіграно понад 270 комплектів медалей на індивідуальних дистанціях, а також цінні призи в триборстві від інтернет-магазину "Свім Шаркс. Медалі переможцям і призерам люб'язно надані партнером змагань інтернет-магазином "Дніпро Трофі", лідером регіонального та всеукраїнського ринку в сфері виробництва і реалізації нагородної атрибутики, сувенірів. Друкована продукція (плакати, флаєра, грамоти) виготовлені на професійному обладнанні компанії "Elios", що займається створенням якісної рекламної та ділової поліграфії, широкоформатного друку.

У змаганнях взяли участь 5 майстрів спорту, 24 кандидата в майстри спорту. Всі учасники Кубку показали високий рівень підготовки, через що градус конкуренції в кожному запливі був на максимально граничній позначці. Це посприяло виконання рекордної кількості нормативів спортивних звань:
• 6 спортсменів пропливли по кандидату в майстри спорту.
• 11 плавців змогли показати рівень першого дорослого розряду.
• 13 плавців здало на другий дорослий розряд.
• 27 спортсменів стали третьоразрядніками.
• 27 хлопчиків і дівчаток отримали перший юнацький розряд.
• 10 дітей здали на другий юнацький розряд.

Переможцями в триборстві стали:
1. Крижановська Яна (2013 р.н., Львів)
2. Крижановська Юля (2011, Львів)
3. Барабаш Софія (2010, Київ)
4. м.с. Афанасьєва Тетяна (2008, Кам'янське)
5. м.с. Сулейманова Роксолана (2007, Кам'янське)
6. Біба Єгор (2012, Київ)
7. Смолін Всеволод (2011, Київ)
8. Кіцак Анатолій (2010, Чернівці)
9. Кліндухов Максим (2008, Кам'янське)
10. к.м.с. Котенко Микола (2007, Кам'янське)

Чемпіони триборства отримали фірмові рюкзаки "Арена" від головного спонсора турніру інтернет-магазину "Свім Шаркс". Друге місце - фірмові рушники "Head". Бронзові призери отримали плавальну шапочку.

Хочеться відзначити ще одних героїв цих плавальних баталій, які стали вже доброю традицією. Це наші судді, які мужньо відстояли і відсудили майже 20 годин плавальних змагань протягом 4 сесій, а також організаторів турніру:
• Новоспеченого батька і ідейного натхненника, майстра спорту, чемпіона України, призера Європи з плавання серед поліцейських, учасника Кубків світу, чемпіона і рекордсмена України в категорії "Мастерс", старшого тренера з плавання МКДЮСШ Дніпро Олександра Баранця.
• чемпіона світу, майстра спорту міжнародного класу, президента федерації плавання міста Кам'янське Дмитра Краєвського.
• Суддю національної категорії, "мозку" даного турніру, розробника інтернет-проекту http://swimtime.in.ua/ Дмитра Фенога.

Окреме спасибі власнику басейну "МіКомп", почесному громадянину міста Кам'янське Олегу Морозу за надання шикарної арени європейського рівня для проведення плавальних баталій.

Наступний плавальний баттл запланований на середину травня в вікових групах 2010, 2011, 2012, 2013, 2014.

З результатами турніру можна ознайомитися за посиланням: http://swimtime.in.ua/meet/sharks21-2/

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo?fbid=1729932600519455&set=pcb.3808216075934091