У 20-х числах березня вихованки позашкільного навчального закладу Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Промінь" Анна Загоровська та Тетяна Афанасьєва виконали норматив з плавання на звання Майстра спорту України. Тренує дівчат чемпіон світу з плавання Дмитро Краєвський.

31 березня Кам'янський міський голова Андрій Білоусов вручив юним спортсменкам посвідчення "Майстер спорту України".

"Сьогодні мені випала честь вручити вам посвідчення про присвоєні звання майстрів спорту. Щоб заслужити ці почесні звання, вам доводиться дуже серйозно займатися, готуватися і тренуватися. Я дякую вам, ваших батьків і вашого тренера Дмитра Краєвського за його внесок в ваш розвиток і підтримку при досягненні таких високих результатів. Завдяки таким спортсменам, як ви, про наше місто знають далеко за його межами", - сказав Андрій Білоусов.

Дмитро Краєвський подякував меру за розвиток всіх спортивних напрямків в місті і увагу до тренерів і вихованцям КДЮСШ "Промінь".

"Таких видатних спортсменок одиниці на всю Україну. Про нас уже знають і говорять у багатьох інших країнах, спостерігають за нашими успіхами", - сказав Дмитро Краєвський.

Тетяна Афанасьєва - наймолодший майстер спорту за всю історію Кам'янського. Вона виконала норматив, коли їй виповнилося 12 років. З початку 2021 року на Чемпіонатах України Анна Загоровська вже завоювала 2 золоті, 1 срібну і 1 бронзову медаль, а Тетяна Афанасьєва - 5 золотих, 4 срібні та 1 бронзову медаль.