Академічне веслування завжди було флагманом спортивної спільноти Кам`янського. Наші спортсмени неодноразово ставали чемпіонами і призерами Олімпійських ігор, Європи та світу. Славні традиції продовжують підтримувати веслярі під керівництвом заслужених тренерів України Володимира Морозова, Наталії Опенчук, В`ячеслава Стефашина, які працюють в ДЮСШ № 1. Четвер 11 червня для них і їхніх вихованців став ще одним святковим днем. Сьогодні відбулася презентація сучасного обладнання.

Під час карантину до міського голови від імені тренерів і спортсменів відділення академічного веслування ДЮСШ № 1 звернувся майстер спорту Євген Крохмаль, з проханням придбати веслувальні тренажери необхідні для якісної підготовки спортсменів нашого міста до змагань найвищого рівня. Мер міста Андрій Білоусов швидко відгукнувся на прохання. Для повноцінних тренувань веслувальників в зимовий період було придбано найсучасніші високотехнологічні веслувальні тренажери "Концепт 2" зразка 2020 року, німецького виробництва, обладнані комп'ютерами і електронікою.

"Сьогодні нашій ДЮСШ були передані такі сучасні тренажери для веслування. До цього ні в одній спортивній школі нашого міста не було жодного подібного тренажера, і наші хлопці були змушені їздити в місто Дніпро та тренуватися на їх базі. Сьогодні, отримавши таку серйозну підтримку до нашої матеріально-технічної бази, ми зможемо готувати спортсменів більш якісно і виводити на більш високий рівень", - сказав під час презентації директор ДЮСШ №1 Анатолій Івашина.

Майстер спорту міжнародного класу Наталія Губа розповіла Андрію Білоусову, його заступнику Констянтину Саусь, який курирує спорт в місті, начальнику управління молоді і спорту Едуарду Коряку і іншим присутнім принцип дії цих спортивних тренажерів.

Після фотосесії, від імені відділення академічного веслування ДЮСШ № 1 міському голові вручили так званий кошик здоров`я з свіжими фруктами.

 

Фотоальбом https://www.facebook.com/profile.php?id=100004468564444&lst=100004468564444%3A100004468564444%3A1591911748&sk=photos