chu greblya 1
 
 
З 16 по 19 травня в обласному центрі Дніпропетровщини проходив чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юніорів (2001/2002 р.н.) і молоді до 23 років.
 
У змаганнях, які були відбірковими до збірної команди України для участі в чемпіонатах Європи та світу, взяли участь чотири спортсмени Кам`янської ДЮСШ № 1: юніори Ельвіра Гришакова, Альона Кіпер, Ільдар Гільмутдінов (тренер Анатолій Грабко) і Марк Циганок (тренер Григорій Коломоєць).
 
Байдарочниця Ельвіра Гришакова стала дворазовою чемпіонкою України на дистанції 500 метрів в двійці і в четвірці та завоювала "срібло" в одиночці на 500 метрів. Таким чином учениця Курилівської середньої школи  потрапила на чемпіонат Європи.
 
На півкілометровій дистанції Альона Кіпер в байдарці-двійці посіла сьоме місце, а Ільдар Гільмутдінов в байдарці-четвірці - десяте місце. У Марка Циганка, який  змагався в каное-четвірці на дистанціях 1000 м, 500 м, 200 м  відповідно шосте, сьоме і восьме місце. Вище зазначені спортсмени змагалися з більш старшими суперниками. Тому для них це стало дуже важливим досвідом.