На спортивній базі Придніпровського державного коледжу (ПДМК) в восьмий раз був проведений турнір з настільного тенісу, пам`яті його колишнього директора Станіслава Миколайовича Лясоти.

Під час церемонії відкриття змагань з вітаннями виступила нинішня директриса навчального закладу Ольга Александрова. "Я рада вас бачити на турнірі, присвяченому колишньому керівнику нашого навчального закладу Станіславу Миколайовичу Лясоті, який керував ним на протязі 35 років (1977-2012). Станіслав Миколайович домігся того, що наш металургійний технікум у 1991 році вперше в Україні набув статусу коледжу. За великі заслуги йому присвоєно звання Почесний депутат та Почесний громадянин міста. Усім учасникам бажаю цікавих ігор, високих результатів і, звичайно, кожному прагнення до перемоги у цьому турнірі. Всіх з наступаючими новорічними святами".

 

 

Гостями змагань були начальник управління молоді і спорту міської ради Едуард Коряк і директорка міського центру "Спорт для всіх" Світлана Наволочко. "Станіслав Лясота сім разів обирався депутатом міськради. І весь цей час очолював постійну комісію з освіти, культури, молоді та спорту, - звернувся до присутніх Едуард Коряк. - Станіслав Миколайович всіляко підтримував молоді таланти. Завдяки його зусиллям в коледжі була створена ця чудова тенісна зала, а у місті проводилося багато спортивних заходів. Саме ця тенісна зала надавалася для проведення турнірів різного рівня. А тепер вже у восьмий раз проводиться турнір присвячений його пам`яті. Вітаю учасників з початком турніру, і нехай переможе сильніший".

Як повідомив головний суддя турніру Іван Якименко, в індивідуальних змаганнях прийняли участь 25 кращих спортсменів-тенісистів, вихованців тренера-викладача ПДМК Євгена Стефанюка. Вони ввійшли в три групи: збірну команду коледжу, команду резервного складу і команду дівчат. Після завершення виступів тенісистів, в групах були визначені переможці і призери, які отримали медалі, дипломи і цінні подарунки від спонсорів турніру студентського профспілкового комітету і комунального закладу "Спорт для всіх".

За підсумками турніру пам`яті С.М.Лясоти призерами стали:

Перша група

1 - Максим Луценко (ОРМП 19/1)
2 - Станіслав Плиска (ТОРс-19)
3 - Данило Гарбуз (МЕПС 19/1)

Друга група

1 - Данило Щербина (ВС-21)
2 - Максим Іванішин (підготовчі курси)
3 - Богдан Розов (БЕС-19)

Третя група

1 - Яна Ставнича (КВ-19)
2 - Дар`я Пшенична (КВ-19)
3 - Єлизавета Майдан (МЕПС-19/1)