Дводенний турнір з настільного тенісу пам'яті Олександра Григоровича Таркіна, якому 29 березня виповнився б 71 рік, пройшов на двох спортвних локаціях Кам`янського (ДЮСШ № 1 і СК "Айболить").

Організаторами змагань виступили міське управління молоді та спорту, центр "Спорт для всіх" та відділення настільного тенісу ДЮСШ № 1. Турнір, який проходив 27-28 березня, зібрав представників різних поколінь - справжніх прихильників цього виду спорту серед мешканців міста. Потрібно зазначити, що найдосвідченішому учаснику змагань Володимиру Шашкіну 80 років, а наймолодшій учасниці Ярославі Гедз всього сім. Для проведення турніру, за сприяння в.о. директора ДЮСШ № 1 Оксани Хасамутдінової, були створені всі належні умови. Під час відкриття заходу до присутніх звернувся начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, побажавши перемоги найсильнішим та висловив сподівання, що цей турнір стане традиційним. Він вручив для відділення настільного тенісу професійні сітки та зіграв символічні партії з онукою О.Г.Таркіна Дариною Гедз, яка пізніше стала переможницею в особистій першості у молодшій віковій категорії, та дочкою Надією (тренер з настільного тенісу в ДЮСШ № 1). Надія Олександрівна розповіла цікаві моменти з біографії батька, який своє життя присвятив спорту, зокрема настільному тенісу.

 

 

З перших хвилин турніру почалася завзята і стрімка боротьба за призові місця. Дуже цікаво було спостерігати за гравцями під час гри, які переживали кожний влучний удар і кожен промах.

Після дводенних змагань були підведені підсумки, за якими призери отримали медалі, грамоти і подарунки.

 

ПРИЗЕРИ

 

 

7-12 років

Хлопчики

1 - Басистов Максим
2 - Плахотник Павло
3 - Осипов Максим

Дівчатка

1 - Гедз Дарина
2 - Мусійчук Ганна
3 - Мішук Арина

13-18 років

Юнаки

1 - Білоус Захар
2 - Шепель Євген
3 - Матюхін Володимир

Дівчата

1 - Бектемірова Софія
2 - Лебідь Поліна
3 - Полтавченко Кіра

19–39 років

Перший фінал

1 – Бектеміров Ельдар
2 - Доценко Олександр
3 - Леонов Ігор

Другий фінал

1 – Лебідь Поліна
2 – Іванський Євген
3 – Іванський Ілля

+40 років

1 - Хорошун Олександр
2 - Осипов Ігор
3 - Ігумнов Олександр

Топ-гравці

1 - Гомілко Олександр
2 - Литвиненко Олег
3 - Найда Олександр