На спортивній базі Кам’янського професійного ліцею 7 лютого відбулися змагання з настільного тенісу і дартсу серед спортсменів з ураженням слуху. Ці спортивні заходи проводила міська організація "Інваспорт" за підтримки управління молоді та спорту Кам’янської міської ради.

Спочатку визначилися призери чемпіонату Дніпропетровщини серед гравців в пінг-понг. За ці титули вели суперечку тенісисти з Кам`янського, Дніпра, Кривого Рогу, Павлограда, Синельникового. Серед чоловіків кращу гру продемонстрував майстер спорту України Олег Науменко з обласного центру. Друге місце у його земляка Бориса Костікова. Третім став Володимир Зюзь з Синельникового. Серед жінок всі сходинки п`єдесталу пошани посіли кам`янчанки: Марина Сергійчик, Ольга Маркітан і Вікторія Чудна.

В змаганнях з дартсу серед жінок місцеві спортсменки не залишили жодного шансу для своїх суперниць. Призерами стали - Єлизавета Чудна, Вікторія Чудна і Ольга Маркітан. У чоловіків переміг теж кам`янчанин - Ігор Сергійчик, залишивши друге і третє місця синельниківцям, тезкам Володимирам - Зюзь і Шевченко.

Всі призери отримали медалі і грамоти, які вручив начальник Кам`янського "Інваспорту" Юрій Коновалов.