1тенDSC 0060

 

В одному з найкращих на Дніпропетровщині залів для гри в настільний теніс Придніпровського державного металургійного коледжу з 4 по 6 жовтня проходили змагання з пінг-понгу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів Кам'янського.

За нагороди і право представляти наше місто на обласних зональних змаганнях боролися команди 32 освітніх установи міста. Як розповіла головний суддя змагань Ольга Стефанюк, кожна команда була представлена трьома хлопчиками і двома дівчатками 2000/2001 років народження і молодше. "В нинішньому році на старти вийшли майже вдвічі більше команд чим в минулому: 32 проти 19. За жеребом школи ми розділили на дві великі групи, - розповідає О.Стефанюк. - Ігри пройшли по коловій системі. В перший день в трьох підгрупах змагалися 15 шкіл, наступного дня теж в трьох підгрупах - 17 учбових закладів. А поті команди, які зайняли з першого по шосте місця провели між собою фінальні ігри".

3тенDSC 0049

2тенDSC 0048

 

Нажаль по невідомим причинам в змаганях не прийняли участь тенісисти ліцею НІТ, які вибороли перше місце в минулому учбовому році. Це ж відноситься і до середніх шкіл №№ 3, 14, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 41, 43.

Після закінчення турніру голова міської федерації настільного тенісу Євген Стефанюк і головний суддя Ольга Стефанюк вручили грамоти капітанам команд, які посіли призові місця.

4тенDSC 0056

 

Переможці СШ № 44 представлятимуть місто на обласному зональному етапі змагань, який відбудеться в кінці жовтня на базі Кам'янської ДЮСШ № 1.

Організатори турніру щиро вдячні адміністрації металургійного коледжу і особисто директору Ользі Александровій за допомогу в проведенні змагань.

 

 

ПРИЗЕРИ

 

1 - СШ № 44 (Литвиненко Олег, Пелих Юрій, Ткаченко Денис, Байдуж Дар'я, Лутай Анастасія)
2 - СШ № 27 (Терещенко Назар, Мацапура Дмитро, Авчаренко Микита, Нестеренко Лідія, Бурлявець Вікторія).
3 - технічний ліцей (Юдінцев Михайло, Секін Марк, Цвєтков Ілля, Хитрова Анастасія, Шейко Поліна).

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.