273177a V

 

У Луцьку, 22 вересня завершився Всеукраїнський тенісний турнір "LUBART CUP". Вихованка Кам`янської ДЮСШ № 3 Анна Кузнецова виграла золоту і срібну медалі.

За нагороди в турнірі "LUBART CUP" на чотирьох кортах змагалися юнаки і дівчата вікової категорії U12 з вісімнадцяти міст країни. Кам`янське представляла вихованка ДЮСШ № 3 Анна Кузнецова.

Одинадцятирічна Аня разом з мамою переїхала в наше місто з Харкова минулого року і тренується у Сергія Козченка. Кузнецова відзначається не по своєму віку сильною манерою гри. На змаганнях у Луцьку дівчина стала першою, граючи в парі з місцевою тенісисткою Анастасією Бубало. У фіналі дівчата перемогли дует Вікторія Антонюк (Коломия)/Ніка Кошкарова (Київ) - 2:6, 6:4, 10:7. До фіналу по ходу турніру вони обіграли Магдалину Грицанчук (Луцьк)/Варвару Козир (Київ) - 6:1, 6:2 та Даніелу Тимошенко (Київ)/Марію Булавіну (Харків) - 6:4, 6:4.

Виступаючи в одиночному розряді, Кузнецова переграла Жанну Ус з Трускавця - 6:0, 6:1; киянку Софію Громницьку - 6:2, 6:0; Анастасію Бубало (Луцьк) - 6:1, 6:3; Злату Пуківську (Тернопіль) - 6:3, 6:2. І лише у фінальному матчі Анна Кузнецова поступилася Дар`ї Орел з Боярки - 3:6, 2:6.

Текст Віктора КУЛЕНКА.