1682325912 atp

 

На грунтових кортах Острави (Чехія) проводиться тенісний турнір Ostra Group Open - ATP Challenger Tour 75 з призовим фондом €73,000. Ілля Марченко з Кам`янського, після двох матчів змушений був його покинути.

В першому колі кваліфікації, вихованець Кам`янського СК "Прометей" Ілля Марченко (АТР 324), отримавший сьомий номер посіву, грав проти володаря wild card Домініка Келловські (АТР 1207) з Чехії. Наш земляк переміг 6:4, 6:1. Марченко записав на свій рахунок дві подачі навиліт, припустився чотирьох подвійних помилок, програв три гейми на своїй подачі і зробив шість брейків.

Але в наступній грі за місце в основній сітці, Марченко поступився німецькому тенісисту Генрі Сквайру (АТР 317) 4:6, 2:6. У ході матчу Ілля не реалізував жодного з трьох зароблених брейк-поінтів і програв три гейми на власній подачі.

Слід зазначити, що Ілля Марченко провів третій матч на ґрунті цього року та зазнав другої поразки. Минулого тижня він програв на старті основної сітки "челенджера" у Розето-дельї-Абруцці.

Джерело https://btu.org.ua