Каменская велокоманда
 
 
Три дня, 19-21 жовтня, на лівобережжі Кам`янського (біля моста через дренажний канал) проходив чемпіонат Дніпропетровщини з велокросу.
 
Трасу з крутими підйомом і спуском, купинами і перешкодами долали 52 велогонщика з Дніпра, Кривого Рогу, Нікополя та Кам'янського. Як повідомив тренер ДЮСШ № 4 Сергій Федоренко, в перший день проводилися роздільні старти. Його підопічні зайняли кілька призових місць.
 
 
Велогонщики
 
"Серед маленьких спортсменок мої вихованки Маша Волочаєва і Ангеліна Кузнєцова стали першою і третьою. Ілля Вусатий переміг серед молодших юнаків, - розповідає С.Федоренко. - Юніорка Анастасія Лутай отримала срібну медаль. Серед жінок рівних не було кам'янчанкам. Кандидати в майстри спорту Катерина Танцюра, Анастасія Ішман і Дарина Жук відповідно посіли перше-третє місця".
 
Жук Франк Ишман
 
Наступного дня проводились групові гонки. Перемогу здобув Ілля Вусатий. Марія Волочаєва і Дарина Онищенко завоювали "срібло" і "бронзу". У віковій групі "юніорки" чемпіонкою стала Анастасія Лутай. Серед жінок знову краще за всіх виступила Катя Танцюра. Друге і третє місця зайняли Даша Жук і Настя Ішман. Через те, що на нагородження не з'явився Павло Кашуба, його позбавили не лише першого місця серед чоловіків, а й взагалі нагород.
 
У заключний день спортсмени змагалися знову в груповій гонці. Марія Волочаєва, Ангеліна Кузнєцова, Даша Онищенко стали призерами серед найменших велогонщиць. "Юніорка" Анстасія Лутай і Катерина Танцюра знову підтвердили реноме переможниць. Анастасія Ішман стала другою. Через травму не змогла змагатися Дар'я Жук.
 
Після закінчення чемпіонату всі призери були нагороджені медалями та грамотами.