DSC0226
 
 
У четвертий раз в Кам'янському проводилося свято велоспорту - спортивно-масовий захід "Велодень". Перед початком велозаїзду до учасників і глядачів звернувся міський голова Кам'янського Андрій Бєлоусов. Він побажав, щоб всі отримали масу задоволення і зарядилися енергією на осінньо-зимовий період.
 
"Такий захід ми проводимо в Кам'янському четвертий рік поспіль. Це завершальний велодень в цьому році. Сьогодні у нас прекрасна погода, День захисника Вітчизни, День Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю всім велосипедистам бути здоровими і щасливими, і щоб з кожним роком нас ставало все більше і більше", - сказав А.Бєлоусов.
 
 DSC0178
 
 
Найактивніших учасників велоруху міста нагородили заохочувальними призами, заснованими керівництвом гіпермаркету "Епіцентр".
 
Цього разу традиційні старт і фініш поміняли місцями. О 12:00 понад чотириста любителів "залізного коня" стартували з майданчика перед лівобережним гіпермаркетом "Епіцентр". Потім рушили по маршруту проспект Дружби Народів - бульвар Героїв - проспект Металургів - проспект Перемоги - мостовий перехід через річку Дніпро - проспект Аношкіна - проспект Шевченка - площа Петра Калнишевського. Після фінішу сувенірну продукцію від огрганізаціі "Спорт для всіх" отримали юні учасники велодня, а також сім'ї Новодничих і Луценко.
 
 DSC0319