У тирі СШ № 30, де 14 і 15 грудня проходили відкриті змагання Кубка міста зі стрільби з лука, взяли участь 43 "робінгуда" з Кам'янського, Харкова і Дніпра.

В рядах наших гостей із Дніпра і Харкова були досвідчені спортсмени. Досить сказати, що на рубіж вийшло два кандидата в майстри спорту, сім першорозрядників і п'ять спортсменів другого розряду. Про це повідомляє головний суддя змагань Володимир Домрачев.

"Особливо цікаво пройшли змагання в розряді дорослих, - розповідає В.Домрачев. - Харків'яни Микита Дюняшев і Микита Третяков зайняли відповідно перше і третє місце. При цьому в півфіналі при перестрілці між ними, обидва потрапили в десятку, але У Дюняшева пробоїна була ближче до центру десятки. Тут друге місце зайняв лучник з Дніпра Юрій Нос. у чвертьфіналі він виграв у нашого кандидата в майстри спорту Богдана Білоногова, що йшов другим у кваліфікації, а потім в боротьбі за друге місце переміг ще одного "камеесника", Івана Казаєва. Якщо у чоловіків кам'янчани задовольнилися лише п'ятим місцем, то у жінок наша Катерина Назаренко впевнено перемогла харків'янок Катерину Павлюк і Вікторію Степанченко, які посіли відповідно друге та третє місця. У розряді компаунд (блочний лук) перше місце посів представник Кам'янської федерації Богдан Заскалько. Друге місце у Віри Охотської з Харкова. Третє місце розділили наші земляки Олександр Здор і Марія Заскалько. У розряді молодших кадетів всі місця на п'єдесталі пошани дісталися кам'янчанам - юним стрільцям Центру позашкільної роботи: у хлопчиків - Андрію Якимову, Євгену Шепелю і Кирилу Мар'яненко; у дівчаток - Софії Алімовій, Марії Василині, Марії Торохтій".


ПРИЗЕРИ-КАМ'ЯНЧАНИ СЕРЕД СУПЕРКАДЕТІВ (2008 р.н. і молодше)

ХЛОПЧИКИ

1 - Морковський Денис
2 - Антоненко Сергій
3 - Остапчук Денис

ДІВЧАТКА

1 - Заскалько Пелагея
2 - Звєркова Марія
3 - Петрашко Поліна

Фото зі стореінки В.Домрачева у Facebook