DSC0040Лук
 
17 листопада на базі СШ № 30  пройшов відкритий Кубок Кам'янського зі стрільби з лука.
 
Як повідомив тренер Володимир Ілліч Домрачев, в змаганнях брали участь 40 лучників. Крім місцевих спортсменів на рубіж виходили "робінгуди" з Дніпра, Полтави, Запоріжжя, Жовтих Вод. "Змагання проводяться серед чоловіків, жінок, старших і молодших кадетів. Беруть участь ще суперкадети - діти у віці до десяти років, які стріляють на дистанції десять метрів. До речі, вони всі змагаються в тирі, так як місця в спортзалі нам вже просто не вистачає. Дякуємо нашим спонсорам - фірмі "Поліграф", міському Центру "Спорт для всіх" та Федерації стрільби з лука Дніпропетровської області", - сказав В.Домрачев.
 
Змагання проводилися у двох категоріях: класичний лук і блочний лук серед дорослих спортсменів, юнаків та кадетів молодшої вікової групи. Учасники виконували вправу М-3 × 2. Супер-кадети 2007 р.н.. і молодше на дистанції 10 м (мішень - 40 см) виконували вправу 2 × 30 стріл.
 
Після пристрілки і церемонії відкриття змагань пройшли два раунди - кваліфікаційний М-3 × 2 і олімпійський.
 
В активі вихованців спортивно-туристичного клубу «Орлан» (керівник Володимир Домрачев) Центру позашкільної роботи і дитячої творчості. На їхньому рахунку 10 перемог.
 
Володарем головної нагороди - Кубка Кам`янського - став дніпрянин Іван Казаєв.
 
 DSC0231Лук
 
 DSC0238Лук
 
 
За підсумками цих змагання буде укомплектована збірна команда міста, яка візьме участь в Кубку України (22 листопада, місто Львів). Кадети будуть виступати в турнірі пам'яті заслуженого тренера Валентина Морозова, який пройде в Харкові (грудень). На початку 2019 року лучників чекає кадетський чемпіонат України, який традиційно проходить в Черкасах.
 
 DSC0249Лук