Авиа2

Не дивлячись на несприятливі погодні умови, адже у цей день по-справжньому погода була не льотною, 8 жовтня на авіамодельній базі філії " Умка" Центру позакласної роботи та дитячої творчості (ЦПРДТ), відбулися обласні змагання з авіамодельного спорту.

Для глядачів це було справжнє видовище, а учасники заряджали їх спортивним азартом, показували, що таке чесна конкуренція та жага до перемоги. Окрім команди "Умки" у змаганнях прийняли участь спортсмени з Дніпра, Божедарівки, Вільногірська, Марганцю та нашого рідного Кам'янського. Це був напружений день, справжній екстрім! Вміння володіти літаком продемонстрували юні авіамоделісти - всі вони молодці! Серед них немає переможених, бо кожен учасник здобув необхідний досвід, отримав задоволення і, що найголовніше, відчув, що таке змагання з присмаком адреналіну.

В результаті перше місце у командному заліку отримав колектив з Дніпра ДОЦНТТ і ТУМ. Друге місце зайняли наші хлопці з ЦПРДТ. На третю сходинку п'єдесталу пошани піднялися спортсмени з Божедарівки (філія ДОЦНТТ і ТУМ). У особистих змаганнях серед наших спортсменів також є переможці. Перше місце у класі F-4-B зайняв Давид Пометун. У класі F-2-E перше місце розділили Максим Новодничий і В'ячеслав Живиця. А третє місце у класі F-2-B посів Денис Кузнєцов.

Авиа

Ірина Байрак