img 20170916 114401

 

16 вересня на п'ятому мікрорайоні лівого берега Кам'янського урочисто відкрилася зона відпочинку, яку місцеві жителі називають "Парком щастя".

Гостем свята став мер Андрій Бєлоусов і глава Дніпровської районної адміністрації Олександр Саусь. У своєму виступі Бєлоусов розповів, що ще в кінці минулого року до нього звернувся депутат міськради від партії "Опозиційний блок" Артур Круть з пропозицією зробити на п'ятому мікрорайоні зону відпочинку. За ці кілька місяців був проведений колосальний обсяг робіт, і сьогодні "Парк щастя" прийняв своїх перших відвідувачів. Тут обладнані сучасні дитячий та спортивний майданчики.

Депутат Артур Круть подякував меру за підтримку його починання і зазначив, що Андрій Леонідович неодноразово приїжджав контролювати хід робіт і вранці, і ввечері. Також Круть подякував своєму колезі, депутата міськради від ВО "Батьківщина" Сергія Миршавку за допомогу в проведенні ремонтних робіт і за послуги бетонування, які надавала фірма "МТС-Бетон". Від імені жителів мікрорайону депутат вручив меру символічну медаль за благоустрій міста.

img 20170916 121642

Закінчилося свято врученням солодких подарунків від мера всім дітлахам і великий фотосесією міського голови і депутатів з жителями мікрорайону.

Джерело http://kstati.dp.ua