Напередодні Дня Святого Миколая на головній арені спортивного комплексу "Прометей" відбулося свято краси і грації, відкрита першість ДЮСШ № 2 з черлідингу "Зірочки Прометея".

А яке ж свято без сюрпризів. Юні спортсменки в цей день отримали не тільки грамоти і оригінальні медалі, а ще й подарунки, які підготували для них завітавші в гості міський голова Андрій Білоусов, його заступник Костянтин Саусь, начальник управління молоді і спорту міської ради Едуард Коряк.

Від Кам`янської федерації черлідингу слова вдячності гостям висловила її президент Тетяна Залогіна. "Дякую за увагу, яку ви приділяєте черлідингу. Я впевнена, що ви любите наш вид спорту. Велике спасибі за яскраві спортивні костюми (в 6 комплектів входять 72 одиниці, - прим. автора), які ви подарували нашим дівчатам головної команди міста "Прометей". В них вони стануть прикрасою любого міського заходу, від спортивного до креативного", - сказала Т.Залогіна. Після чого команда черлідерів в нових нарядах виступила з показовим виступом. Після цього, Тетяна Залогіна звернулася до юних спортсменів: "Я хочу щоб ви подивилися на рівень ваших старших колег, і щоб вам було до чого прагнути".

В привітанні учасників змагань та гостей, Андрій Білоусов відзначив вклад Кам`янської Федерації черлідингу в позитивний імідж нашого міста. "Кам`янське щорічно приймає турніри з черлідингу обласного і Всеукраїнського рівня. Ви вийшли на міжнародний рівень. А це вже є позитивним іміджем міста. Цим чудовим видом спорту кодного року займається все більше і більше дітей. Активні заняття черлідингом це запорука повноцінного життя. Бажаю всім щастя і здоровя", - сказав А.Білоусов.

Тетяна Залогіна нагадала присутнім, що в цьому році звання майстрів спорту України отримали Аліса Квашукова з школи черлідингу "Прометей" (тренер Альона Козинець) та Олег Сніжко, Олександр Єсін, Ілля Корчагін. Хлопці являються вихованцями тренера Алесі Литвинової з команди "Екстрім бойз" (клуб школяра "Іскра"). Аліса Квашукова в складі юніорської збірної України готується до чемпіонату світу, що відбудеться наступного року в американському місті Орландо. "Це буде перша наша зірочка, яка поїде на чемпіонат світу до Сполучених Штатів Америки, - відзначила Т.Залогіна. - В наступному році наші чемпіонки України Анастасія Холобко і Валерія Соловей поїдуть в столицю Греції Афіни, де приймуть участь в чемпіонаті Європи. Бажаємо нашим дівчатам успіху, і я впевнена, що вони повернуться до рідного міста з нагородами і званнями міжнародних майстринь спорту. І ще одна приємна новина. 6-7 грудня в Харкові відбулися міжнародні ліцензійні тренерські курси під керівництвом інструктора IUC Пейдж Алекс із США. Проміж 32 учасниць курсів, ліцензії отримали і наші землячки, дві Анастасії, Холобко і Дегтяр".

Понад 150 учасників з 16 міських команд взяли участь у змаганнях. Сяяли наші зірочки в трьох вікових категоріях: діти від 3 до 8 років, спортсмени від 8 до 12 років та дорослі.

 

 

"Зірочки Прометея" стали не просто змаганнями, а справжнім святом. Кожна спортсменка сяяла, наче справжня зірка. Ми дуже вами пишаємося. Пишаємося, що в нас є такі чарівні дівчата, що в них є такі турботливі батьки та уважні тренери. Звісно коли є така команда, нас чекають нові висоти", - прокоментувала тренер школи черлідингу СК "Прометей" Альона Козинець.

 

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo/?fbid=2120111664814432&set=a.2120191678139764