Понад дві тисячі черлідерів з одинадцяти регіонів країни зібралися 10 березня в Харкові, щоб провести XV чемпіонат України.

За словами президента Всеукраїнської Федерації черлідингу Юрія Крикуна, дані змагання стали відбірковими до чемпіонату світу, який пройде в квітні на території США, а також до чемпіонату Європи (липень, Італія). "Ми регулярно проводимо тут (в Харкові, - прим. автора) чемпіонати. Також проводимо аналогічні змагання в Запоріжжі, Києві, Кам'янському, Дніпрі. Але це вже стало доброю традицією саме тут відбирати спортсменів на удачу", - зазначив Ю.Крикун. Головний суддя змагань в Харкові Ліз Ріфіно зі Сполучених Штатів Америки оцінила рівень українського черлідингу як дуже хороший.

За підсумками минулого чемпіонату країни на рахунку черлідерів Кам`янського "Прометея" чотири комплекти золотих медалей, а також два срібних і сім бронзових.

ПРИЗЕРИ-"ПРОМЕТЕЙЧИКИ"

 

ПЕРШЕ МІСЦЕ

Данс-квартет "Прометей" ДЮСШ № 2 (Валерія Соловей, Анастасія Холобко, Ярослава Богиня, Софія Гончарова) - тр. Альона Козинець.
Джаз-дует "Прометей" ДЮСШ № 2 (Ярослава Богиня, Софія Гончарова) - тр. А.Козинець.
Данс-дует дорослі "Прометей" ДЮСШ № 2 (Валерія Соловей, Анастасія Холобко) - тр. А.Козинець.
Данс-квартет "Candy" СК "Прометей" діти 5-8 років (Єва Сидельникова, Таміла Кириченко, Іраклій Мілана, Шевченко Арина) тр. Анастасія Дегтяр.

ДРУГЕ МІСЦЕ

Данс-команда "Прометей" ДЮСШ № 2 юніори - тр. А.Козинець.
Хіп-хоп-команда "Іскорки" СК "Прометей" юніори - тр. А.Дегтярь.

ТРЕТЄ МІСЦЕ

Данс-команда "Прометей" ДЮСШ № 2 діти 8-12 років - тр. А.Козинець.
Джаз-квартет "Прометей" ДЮСШ № 2 дорослі (Христина Векшина, Аліса Квашукова, Уляна Передерій, Єлизавета Тимофєєва) - тр. А.Козинець.
Данс-команда "Прометей" ДЮСШ № 2 дорослі - тр. А.Козинець.
Данс-соло "Прометей" (Анастасія Холобко) - тр. А.Козинець.
Данс-команда "Candy" СК "Прометей" 5-8 років - тр. А.Дегтярь.
Данс-команда "Іскорки" СК "Прометей" юніори - тр. А.Дегтярь.
Данс-дует СК "Прометей" 8-12 років (Анна Булекова, Мирослава Пашаєва) - тр. Ганна Лавриненко.

ВІДЕО https://www.youtube.com/watch?v=TyAXVN39cJk