На базі Запорізького спортивного клубу "Юність" 24-25 листопада відбувся ювілейний XV Кубок України з черлідингу. На килимі свою майстерність показували більш півтори тисячі спортсменів з одинадцяти областей нашої країни. Кам'янське переставляли спортсмени школи черлідингу СК "Прометей", ДЮСШ № 2, СК "Іскра". На рахунку наших земляків 4 перших, 4 других і 11 третіх місць.

Переможниці Кубка України Анастасія Холобко і Валерія Соловей (вихованки ШЧ СК "Прометей") 30 листопада представлятимуть нашу країну на European Open League в столиці Австрії місті Відень. А наказом Всеукраїнської Федерації черлідингу груп підтримки спортивних команд, президент Кам'янської Федерації черлідингу Тетяна Володимирівна Залогіна була нагороджена відзнакою "З черлідингом в серці". Альона Юріївна Козинець відзначена як один з кращих тренерів, і нагороджена за внесок у розвиток черлідингу.

Новинкою став випуск журналу до 15-річчя створення в Україні Федерації черлідингу, який познайомить читачів зі світом цього прекрасного виду спорту, з миром грації та краси.

"Спасибі Всеукраїнській Федерації черлідингу, організаторам змагань, суддям, тренерам, спортсменам за неймовірні емоції! Дякую керівництво СК "Прометей" за організацію поїздки наших старших дівчат. Далі більше!", - написала на своїй сторінці в Facebook тренер школи черлідингу СК "Прометей" Альона Козинець.

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2691914024233577&set=pcb.2691963780895268&type=3&theater