Кам'янчани в честь Дня міста отримали в подарунок багатофункціональний спортивний комплекс.

Кам'янське святкує 271-у річницю з дня свого народження. А як відомо на дні народження завжди щось дарують. Цього разу місто поповнилося багатофункціональним стадіоном (футбольне поле з легкоатлетичними біговими доріжками, поле для міні-футболу, волейбольно-баскетбольний майданчик, дитячий ігровий майданчик) на десятому мікрорайоні по проспекту Перемоги. 18 вересня привітати жителів мікрорайна (і не тільки їх) приїхали депутати міської ради на чолі з мером Андрієм Білоусовим. Вітаючи присутніх, Андрій Леонідович побажав щастя, добра і здоров'я. А також зазначив, що це не останній спортивний подарунок. "Вітаю всіх з днем ??народження нашого улюбленого міста. Щорічно на день народження міста ми відкриваємо нові об'єкти. Один з напрямків нашої роботи - це розвиток спорту. Завтра ми відкриваємо ще один стадіон біля вісімнадцятої школи. А до кінця року відкриємо такий же спорткомплекс на проспекті Конституції в Соцмісті. Чим більше у нас в місті буде таких спортивних об'єктів, тим більше відкривається перспектив для наших спортсменів. А на цьому мультикомплексі всі бажаючі можуть займатися футболом, волейболом, баскетболом і легкою атлетикою", - сказав І.Білоусов. Міський голова подарував сітку футбольних і баскетбольних м'ячів дитячо-юнацькій футбольній школі "Надія" і академії футболу.

До побажань мера приєдналися його заступник, координатор в місті питань з розвитку спорту і фізичної культури Костянтин Саусь, депутат міськради Михайло Бабенко, начальник управління молоді та спорту міськради Едуард Коряк.

Для присутніх з показовими програмами виступили юні акробати (ДЮСШ № 4) і гімнастки (ДЮСШ № 2), легкоатлети, футболісти, проведена баскетбольна зустріч між командами гімназії № 39 та ліцею НІТ. А для самих маленьких кам'янчан, Центр "Спорт для всіх" провів веселі естафети.

Після офіційної частини всі бажаючі могли сфотографуватися з міським головою і спортсменами.

Завершилося свято турніром між ветеранами-футболістами на міні-футбольному майданчику, де зустрілися команди "Дзержинець", "Металург" і "Дніпровець".

Фотоальбом https://www.facebook.com/media/set/?vanity=100004468564444&set=a.2047540875404845