У Кам`янському приступили до робіт по відновленню стадіону "Металург".

Проект реалізують за ініціативою міського голови Андрія Білоусова завдяки фінансовій підтримці Фонду розвитку Кам`янського.

25 серпня мер побував на об'єкті з перевіркою. За словами директора футбольного спортивного клубу "Олімп" Михайла Підгурського, стадіон узятий в оренду у "Дніпровського меткомбінату" і сьогодні тут ведуться роботи з реконструкції.
"Проект великий, ми не зможемо реалізувати його в повному обсязі відразу, тому прийнято рішення виконати першочергові роботи, щоб в цьому році молода футбольна команда нашого міста "Олімп" могла тут тренуватися і проводити змагання. Саме поле знаходиться в хорошому стані. На майбутній рік ми запланували відновити трибуни зі східної сторони на 1500 глядачів і повністю завершити реконструкцію стадіону", - сказав Михайло Підгурський.

Наша команда "Олімп" вже показала хороші результати і зараз бере участь в кубку губернатора. Тренер команди і гравці подякували меру і президента Фонду розвитку Кам'янського Олександра Іванова за прагнення відродити професійний футбол в місті.

"Спасибі нашому мерові за те, що дає можливість хлопцям проявити свій талант і професіоналізм. Ми довго чекали на цю подію. Для нас це прекрасна можливість розвиватися і досягати нових вершин у спорті, прославляти рідне місто", - сказав тренер команди "Олімп" Антон Литовченко.