Як раніше повідомлялося, всесвітньо відома спортсменка-кам'янчанка Людмила Гайдученко, яка офіційно завершила виступи в армліфтингу, обіцяла нагадати про свої рекорди, встановлені за сім років виступів в цій важкоатлетичній дисципліні. Назвала вона його "Згадати все ...".

"Підсумки моїх занять армліфтингу з 2012 по 2019 рік.
Взяла участь в 21 змаганні.
Чемпіонати світу: WAA - 2. APL - 2.
Кубок Європи - 1.
Чемпіонати України: ФАУ - 2. ВФА - 5.
Кубок України ВФА - 1.
Чемпіонат Дніпропетровської області - 1.
Чемпіонат міста Кам'янське - 2.
Міжнародний турнір "Кубок Азова" WPL - 2.
Абсолютний Чемпіонат України по силі хвата WPL - 2.
Титульний турнір "Королі хвата" WPL- 1.
Також було проведено близько десятка показових виступів і проведених семінарів по області та місту з метою популяризації армліфтингу. Організовувала і проводила змаганння області, міста і свого клубу.

Кількість завойованих золотих медалей на змаганнях - 43.
Чемпіонати світу - 11.
Кубок Європи - 4.
Чемпіонати України - 15.
Кубок України - 2.
Чемпіонат області - 2.
Чемпіонат міста - 3.
Змагання WPL - 6.

Маю звання: МСМК ФАУ і ВФА по всіх вправах армліфтингу, еліта WPL по всіх вправ армліфтингу і в багатоборстві. Закрила еспандер СОС №2 на чемпіонаті світу в 2018 році, але з вини організаторів змагань сертифікація не була офіційно зареєстрована.

 

На всіх цих змаганнях було встановлено 44 рекорди (не рахуючи обласних і міських). Також я вела підрахунок рекордів тільки за кінцевим результатом (тобто якщо, наприклад, два і три підходи рекордні, то я вважала рекордом тільки третій підхід). Можливо це неправильно, мій тренер мене поправить якщо що, і тоді їх буде ще більше.

 

Абсолютних рекордів світу АЙРОНМІД - 8.
Ролінг Тандер - 77.200
Аполон Аксель - 132, 133, 135, 137.900
Літл Біг Хорн - 66, 75, 76.600.
Один встановлений на чемпіонаті світу WAA, один на чемпіонаті України ВФА, один на Чемпіонаті світу APL і п'ять на змаганнях, що проводяться WPL.
На даний момент мені належать рекорди АЙРОНМІД в трьох вправах з шести.
Рекорди світу WAA - 2. РТ - 68 кг і АА - 120 кг.
Рекорди світу APL - 6. На даний момент актуальні РТ - 71 кг, АА - 133 кг, Саксон Бар - 70 кг.
Рекорди України ВФА - 15. На даний момент актуальні РТ - 73 кг, АА - 133 кг, Саксон Бар - 70 кг, Сільвер Буллет СОС № 1 - 40.31 сек, СОС № 2 - 16,9 сек.
Всі ці рекорди є абсолютними, тобто найбільшими серед усіх категорій.
Також найкращі мої досягнення автоматично є на даний момент рекордами області та міста.
Рекорди WPL - 13. Також всі абсолютні.
На даний момент актуальні: АА - 37.900, Хаб - 22, РТ - 65, Пінч Блок - 30, Літл Біг Хорн - 76.600, Грип Бол 80 мм - 53, Сільвер Буллет СОС № 2 - 14 сек.
І тільки один мій рекорд - Сільвер Буллет СОС № 1 - 43.70 сек простояв рік і був знятий моєю суперницею і подругою Лолітою Севлікян - 43.93. До речі, що примітно - саме Лоліта дала мені поради по тренуваннях цієї, моєї самої відсталої вправи, і я перетворилася з явного аутсайдера на міцного середнячка в ній. Це свідчить про те, що Лоліта дійсно сильна особистість і справжній друг!

Також в рамках міжнародного турніру "КУБОК Азов" у вересні 2019 року за сприяння WPL і Віталія Пуліна ми разом з моєю колегою і подругою Наталею Пеньковою зробили парну тягу АПОЛОН АКСЕЛЬ 220 кг і вписали свої імена в КНИГУ РЕКОРДІВ УКРАЇНИ. Це дуже знаковий момент, так як саме з Наташею ми стояли біля витоків зародження армліфтингу в Україні. У 2012 році Наталія збирала величезні команди для поїздок на змагання і проводила турніри в місті і області. Мур-мур!
Бажаю моїм нинішнім і майбутнім суперницям перевищити мої досягнення! Ну нехай звичайно ще трохи простоять. Можливо через декілька років вони здадуться дуже скромними, але не судіть строго - я була першою і йшла по невторованих стежках.

 

Ну ось начебто і все ...
Про те, який вклад я внесла в розвиток армліфтингу в Україні і в світі судити вам, мої дорогі співвітчизники, і вашим нащадкам! Без урахування самої президіумної президії в світі, яка приймає найрішучіші з усіх рішень!
СЛАВА РІДНИХ БОГАМ І ПРЕДКАМ НАШИМ! УРА!"