У Дніпрі 2 лютого пройшов чемпіонат області з армспорту. Кам'янське на цих змаганнях представили п'ятеро атлетів під керівництвом срібного призера чемпіонату світу та Європи Дмитра Сороки.

Місця в турнірі розігрувалися в двох вікових (ветерани та юніори) та кількох вагових категоріях. Переможець визначався за сумарним результатjv боротьби на праву і ліву руки. Всього кам'янчанам вдалося завоювати п'ять медалей.

Найбільш представницькою для Кам`янського була юніорська категорія до 80 кг. Тут виступили відразу троє наших атлетів, і всі вони зуміли пробитися на п'єдестал пошани. Чемпіоном області став Данило Шишканов. Дмитро Салик під керівництвом свого тренера майстра спорту міжнародного класу Дмитр Сороки завоював срібну медаль. Владислав Касько, вихованець легендарної Людмили Гайдученко, посів третє місце. З медалями додому повернулися і Давид Свіржевський (тренер Д.Сорока) з Віталієм Погрібним, які боролися у ваговій категорії до 90 кг. Перший завоював бронзову нагороду серед юніорів, другий - "срібло" серед ветеранів.

У найближчий уїк-енд, 15 лютого, в Кривому Розі пройде чемпіонат Дніпропетровської області з армспорту серед чоловіків та юнаків. За підсумками регіональних турнірів в Дніпрі і Кривому Розі, буде сформована збірна області, яка в березні і квітні відповідно відправиться до Львова (чоловіки та ветерани) і Одесу (юнаки, юніори, інваспорт).