Вручення нагрудного знака "За заслуги перед містом" III ступеня Людмилі Гайдученко відбулося 26 грудня.

Відому не тільки в місті, а й в світі спортсменку поздоровив начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк.

Майстер спорту міжнародного класу з армліфтингу і пауерліфтингу, майстер спорту з важкої атлетики та народного веслування Людмила Гайдученко останнім часом сконцентрувала свої зусилля в армліфтингу - виді спорту на силу хвата. У послужний список абсолютної рекордсменки світу з Кам'янського входять чимало завойованих міжнародних титулів, рекордів і медалей. Тільки в 2019 році на турнірах різних рівнів наша землячка шість разів оновлювала світові рекорди.
Міську нагораду атлетка отримала за успішний виступ в Кубку Європи, який проводився в Мінську (Білорусь). У цьому турнірі в абсолютній ваговій категорії серед жінок Людмила Гайдученко здобула перемоги у всіх чотирьох дисциплінах - RollingThunder, Apollon'sAxle, SilverBullet і SaxonBar - і встановила три світові рекорди. Тренує легенду силових видів спорту президент обласної федерації армліфтингу, працівник ПАТ "Дніпровський меткомбінат" Едуард Аноткін.

Рішення про нагородження спортсменки нагрудним знаком "За заслуги перед містом" III ступеня було прийняте 23 жовтня 2019 року.