Команда
 
 
Змагання серед юнаків та дорослих відбулися 16 лютого у Кривому Розі. Протягом п'яти годин на трьох армстолах близько ста рукоборців нашого регіону визначали переможців та призерів чемпіонату. Анна Залужна і Максим Туманов  з Rам'янського стали чемпіонами.
 
Армрестлінг – це травмонебезпечний, але дуже видовищний вид спорту, де двоє спортсменів борються на руках. Тут важливий стиль, техніка, досвід, адже будь-яка сутичка може закінчитися травмою. Проте, кожен бій доставляє вболівальникам справжню насолоду. Коли ж перемагає спортсмен, за якого ти "вболіваєш" – це викликає справжнє захоплення і повагу до спорту сильних.
 
На подібні регіональні змагання відправилися найсильніші спортсмени з Кам'янського. Наші атлети, а також учасники з Дніпра, Жовтих Вод, Кривого Рогу, Кропивницького, Нікополя, Новомосковська та Софіївки боролися як на праву, так і на ліву руки, здобувши непогані результати.
 
Головна подія – це перемога по сумі результатів боротьби на двох руках в своїх вагових категоріях до 60 кг вихованців тренера В.Сисуна з Кам'янського Анни Залужної (Будівельна академія) і Максима Туманова ("Сварог"). Обидва спортсмени продемонстрували характер і жагу до перемоги.
 
В боротьбі за срібну медаль на праву руку, у ваговій категорії до 90 кг боролися два майстри спорту міжнародного класу кам’янчанин Дмитро Сорока (КСЦ "Дніпровець", тренер Едуард Аноткін) і відомий в Україні та за її межами президент Федерації армспорту міста Дніпро Сергій Куропата. Обидва атлета свої високі звання завоювали на міжнародних змаганнях серед людей з обмеженими можливостями. У завзятому двобої перемогу здобув спортсмен з Кам'янського.
 
Наш супертяж Євген Парфьонов (КСЦ "Дніпровець", тренер Дмитро Сорока) був близький до призового місця серед борців на праву руку. У ваговій категорії +110 кг йому не вистачило лише везіння в боротьбі за бронзову нагороду. Серед десяти найсильніших супертяжів області він зупинився за крок до трійки призерів.
 
Перше хрещення боєм у ваговій категорії до 70 кг серед юнаків пройшов ще один мешканець Кам'янського – Владислав Касько ("Сварог", тренер Людмила Гайдученко). Хоча до призового місця початківець-армрестлер не дотягнув, але, тим не менш, в двох поєдинках він був сильнішим за своїх суперників. В результаті Владислав придбав хороший досвід змагань високого рівня.
 
Минулий чемпіонат Дніпропетровської області був відбірковим до чемпіонату України з армспорту, який 16 березня відбудеться в місті Одеса. Будьте впевнені, і в цих змаганнях кам'янчани, що потрапили до складу збірної області, дадуть справжній бій своїм опонентам!