У Воловці, що на Закарпатті, з 17 по 20 листопада проводився чемпіонат України з пара-армрестлінгу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та порушення зору.

Кам`янське було представлене двома спортсменами, які виступили серед спортсменів з вадами зору. Дмитро Сорока змагався серед атлетів вагової категорії 100 кг, Євген Григір 80 кг.

"За нагороди боролися близько 150 чоловіків та жінок. Зазвичай, спортсмени змагалися на обидві руки, виступаючи у різних вікових та силових категоріях", - пояснює голова Кам’янської федерації армрестлінгу Дмитро Сорока.

 

 

Виступ призера чемпіонатів світу та Європи з пара-армрестлингу Дмитра Сороки став "золотим" в змаганнях на праву руку. А от на ліву руку вихованець тренера Едуарда Аноткіна здобув срібну нагороду.

 

 

Фурор на змаганнях справив дебютант Євген Григір. Незважаючи на гучні титули суперників, наш армрестлер переміг на обидві руки і привіз додому дві золоті медалі та чемпіонські титули. Це дуже потішило його тренерів Дмитра Сороку та Едуарда Аноткіна, який зараз боронить Україну від рашистських окупантів.

Текст Віктора КУЛЕНКА.