У лівобережному Кам'янському дитячому садку №30 "Мальва" після реконструкції, 29 грудня відкрили сучасний басейн, який не працював із 1998 року.

У ході реконструкції, яка виконувалася за новими стандартами, було відремонтовано приміщення та чашу водно-оздоровчого комплексу, дитячі душові, санвузли, роздягальні, кабінети фахівців та всі підсобні приміщення. Роботи виконували за дорученням мера Андрія Білоусова, який взяв участь у церемонії відкриття водно-оздоровчого комплексу.


«Цей комплекс не працював понад 20 років. Цього року коштом міського бюджету ми його повністю реконструювали. Вдячні підрядникам, які виконували роботи. Для нас важливо, в яких умовах навчаються та розвиваються діти, адже вони – наше майбутнє», – сказав Андрій Білоусов.


У приміщенні басейну встановили нову систему вентиляції з підігрівом, теплу підлогу, систему автоматичного регулювання температури води в душових, умивальниках та прохідних ваннах для безпеки дітей. У чаші басейну встановлено систему ультрафіолетового знезараження води та підігріву.

Дитячий дошкільний заклад – центр розвитку дитини №30 "Мальва" відвідують 218 дітей, функціонує 12 груп. Регулярні заняття плаванням нададуть дітям загальнозміцнюючу дію на весь організм, сформують правильну поставу та корисну навичку – вміння триматися на воді.


«Сьогодні здійснилася мрія дітей та всього колективу. Напередодні Нового року ми отримали чудовий подарунок – оновлений, красивий та комфортний басейн. Дуже вдячні меру міста Андрію Білоусову та підряднику – депутату міської ради Сергію Миршавці за проведену реконструкцію», – сказала директор дитячого садка Ірина Сиротинська.

Джерело https://kstati.dp.ua/obschestvo/v-kamenskom-detskom-sadu-no30-malva-rekonstruirovali-basseyn