Два дні в Дніпрі проходив командний Чемпіонат області з легкої атлетики серед дорослих і молоді, а також чемпіоната Дніпропетровщини серед юніорів (2003/2004 р.н.).

В змаганнях прийняли участm спортсмени з Кам’янського, які тренуються в Дніпровській СДЮСШОР № 3 (тренери Сергій і Юлія Гужва, Федір Товстоп`ятов).

Як повідомив С.Гужва, в бігу на 1500 м третє місце серед молоді і юніорів посіли Єлизавета Рибка і Микола Січевий. А юніор Назар Шелепов здобув чемпіонський титул в бігу на 60 метрів з бар`єрами. На двохкілометровій дистанції з перешкодами М.Січевий став абсолютним чемпіоном, а Є.Рибка теж в абсолюті виборола "срібло". Нагороду такої ж вартості вона отримала і в бігу на 3000 метрів (і "золото" серед юніорів). Бронзову медаль серед юніорів на цій же дистанції отримав Іван Клюєвський.

Та найбільше призових місць (шість!) кам`янчани здобули в останньому виді програми змагань спортивній ходьбі. На старт трьохкілометрового шляху вийшло 10 спортсменів. Чемпіонкою стала Ганна Чудненко. Друге і третє місця у її подруг по команді Богдани Гришенкової і Ангеліни Федулової. Абсолютним чемпіоном став наш лідер Дніпропетровщини зі спортивної ходьби Ігор Штанько. Друге місце в абсолюті посів Назар Шелепов (і перше серед юніорів). "Бронза" у Володимира Симоненка.