В Сумах 15-16 грудня проводились Всеукраїнські легкоатлетичні змагання пам'яті Заслуженого тренера України С.І.Операйло, де збірна Дніпропетровської області посіла перше місце.

В складі Дніпропетровщини виступали двоє кам`янчан, які внесли свій вклад в перемогу. Як повідомив тренер Сергій Гужва, в ходьбі на 3000 метрів Ганна Чудненко (тренери Дніпровської ДЮСШОР № 3 Ю.Гужва, С.Гужва, Ф.Толстопятов) в важкій боротьбі з дюжиною конкуренток посіла сьоме місце. Встановивши при цьому свій персональний рекорд, дівчина внесла в копилку збірної 21 очко. Ще 46 балів приніс Назар Шелепов (тренери ККФВ М.Полковникова, О.Валенок), який в бігу на дистанції 2000 метрів з перешкодами посів шосте місце. І Назар теж побив свій персональний рекорд.

В змаганнях пам'яті С.Операйло виступали команди 18 областей України. Сумська область була представлена трьома складами. Таким чином, збірна Дніпропетровської області, набравши в загальній сумі 859 очок стала першою. На другому місці перша команда Сумщини (832 очка). У збірної Черніговської області в активі 754 очка і третє місце.