Юнацький чемпіонат області з легкої атлетики пройшов 26-27 травня в Дніпрі.

На бігових доріжках і в секторах для стрибків змагалися спортсмени 2006/2007 і 2008/2009 років народження з різних населених пунктів Дніпропетровщини. Кам`янське було представлене сімнадцятьма легкоатлетами ДЮСШ № 3 (тренерська бригада Андросовичів) і СДЮСШОР № 3 Дніпра, де під керівництвом С.Гужви, Ю.Кушки, Ф.Товстоп`ятова тренуються наші земляки.

На рахунку вихованців Сергія, Віктора і Раїси Андросович два перших і два третіх місця. Переможцем став Єгор Зазовський, подолавший висоту 170 сантиметрів і стрибнувший в довжину на 5 метрів 80 сантиметрів. Бронзовими призерами стали висотники Олександр Сомарець (155 см) та Марія Галактіонова (125 см).

В активі представників СДЮСШОР № 3 сім нагород. За повідомленням Сергія Гужви, на двохкілометровій дистанції зі спортивної ходьби його вихованцям відчутну конкуренцію склали криворізькі спортсмени. "Це дуже добре, що є така гостра конкуренція, яка підштовхує на постійне підвищення фізичної підготовки, а з нею і на високі кінцеві результати. Серед старших дівчат перше місце посіла Марія Кривченко. А в категорії 2008/2009 два других місця дісталися Софії Коломоєць і Валерії Чудненко, які показали однаковий час. У юнаків 2006/2007 р.н. переможцем став Дмитро Сидоренко, який буквально недавно почав тренуватися. Серед молодших хлопців перше місце посів Кирило Гончар. Друге місце виборов дванадцятирічний Андрій Мзоков", - коментує С.Гужва.

Ще одну медаль виборола Софія Коломоєць, яка пробігла першою півторакілометрову дистанцію.

На фото: тренер С.Гужва зі своїми вихованцями.