На стадіоні "Трудові резерви" 28 квітня пройшов відкритий чемпіонат Дніпра з легкої атлетики серед спортсменів 2004 року народження і молодше.

За нагороди змагалися і студенти Кам`янського коледжу фізичного виховання та спортсмени-кам`янчани, як представляли збірну команду СДЮСШОР "Метеор".

Як повідомив тренер СДЮСШОР "Метеор" Сергій Гужва, з п`ятнадцяти його вихованців шестеро отримали нагороди. "На трикілометровій дистанціі зі спортивної ходьби велику конкуренцію нашим спортсменкам склали суперниці із Криворізької ДЮСШ № 10, - сказав С.Гужва. - Наша Ганна Чудненко стала срібною призеркою. А серед дівчат 2008 року народження її колеги Софія Коломієць і Валерія Чудненко були відповідно другою і третьою. На п`єдестал пошани піднімалися і наші юнаки. Чемпіоном став Ігор Пугач. "Бронза" серед хлопців 2008 року народження на рахунку Кирила Гончара. Третє місце в бігу на 800 метрів посіла юна Валерія Чудненко".

Свій вклад в актив внесли і спортсмени ККФВ. За повідомленням тренера Марії Полковникової, студенти вибороли шість нагород. В спортивній ходьбі перше місце посіла сама М.Полковникова. Весь п`єдестал пошани теж був за фізкультурниками Кам`янського: Ігор Штанько, Назар Шелепов, Володимир Семененко. А ще відзначилися стрибуни у висоту. Першокурсник Євген Горбонос став бронзовим призером серед юнаків, а Павло Кучма здобув чемпіонський титул серед молоді.

Спортсменів готували до змагань тренери С.Гужва, Ю.Кушка, М.Полковникова, А.Широкова, Ф.Толстоп`ятов.