Перші цьогорічні легкоатлетичні змагання в закритих приміщеннях пройшли в місті Дніпро. За нагороди першості Дніпропетровської області змагалися юнаки 2004/2005, юніори 2002/2003, дорослі 1997 року народження та старше. Серед них були і 17 кам`янчан з команди СДЮСШОР "Метеор" (тренер Сергій Гужва).

Як повідомив С.Гужва, змагання на базі СДЮСШОР № 3 і в манежі ПДАФКі у зв’язку з пандемією проводилися три дні (4-6 січня).

"Першого дня у програмі штовхання ядра в категорії чоловіки третє місце посів Роман Воронюк, - розповідає С.Гужва. - У вечірній програмі другого дня проходили змагання зі спортивної ходьби на трикілометровій дистанції. Тут було беззаперечне домінування кам`янчан. Серед дівчат 2004/2005 р.н. чемпіонкою стала Анна Чудненко (СШ N 20). Третє місце у напруженій боротьбі виборола десятирічна Софія Коломієць (СШ N 20). У категорії жінки та молодь впевнену перемогу здобула лідер Дніпропетровщини зі спортивної ходьби Анастасія Широкова, яка з перших метрів захопила лідерство і до останнього метра дистанції зберегла його. Друге місце серед жінок посіла тренер-викладач ККФВ Марія Полковникова. Друге місце серед юніорок посіла студентка ККФВ Ярослава Антоненко (тренер М.Полковникова). Також весь п'єдестал пошани "окупували" і наші хлопці. У категорії чоловіки переможцем став багаторазовий чемпіон області Сергій Неборачок. Друге місце зайняв Олег Чепурко, студент ККФВ (тренер М.Полковникова). Третім був Роман Воронюк. В категорії юнаки 2004/2005 р.н. перше місце посів лідер збірної команди Назар Шелепов, друге місце виборов 12-річний Данило Неборачок.

В бігу на 3000 метрів срібним призером став В’ячеслав Видря.

На півторакілометровій дистанції з перешкодами Ганна Чудненко була другою в категорії 2004/2005 р.н. В цій же дисципліні серед жінок друге місце посіла Анастасія Широкова. А в категорії юнаки 2004/2005 р.н. неочікувано "срібло" виборов Дмитро Олівніченко. Трете місце було за Назаром Шелеповим".