У Дніпрі 7-8 лютого проходив легкоатлетичний зимовий чемпіонат області серед молоді та дорослих. У змаганнях взяли участь і 24 спортсмена, які представляли Кам`янський коледж фізичного виховання (ККФВ). На їхньому рахунку 19 нагород.

За повідомленням тренера ККФВ Сергія Гужви, перший день змагання проводилися в ДЮСШ № 3. "У метанні списа серед дорослих Владислав Краснопівцев став бронзовим призером, метнувши снаряд на 42 метри 51 сантиметр, - розповідає С.Гужва. - Всі інші нагороди наші земляки завоювали на наступний день, коли змагалися в манежі інституту фізкультури. Спочатку відзначився Роман Кулик, вихованць тренера Сергія Андросовича, який отримав "срібло" в стрибках у висоту. Його результат 1 метр 90 сантиметрів. На дистанції 1500 метрів Єлизавета Коваль посіла третє місце. В бігу на трьохкілометровій дистанції перші місця посіли Раїса Черниш і Микита Насонов. А срібним і бронзовим призерами відповідно стали Вікторія Зоріна та Юрій Білоус.

Два кілометри з перешкодами стали медальними для наших спортсменів. Анастасія Широкова подолала їх зі своїм новим рекордом і завоювала срібну нагороду серед юніорок. А в абсолютному заліку у неї "бронза". Свій особистий рекорд встановила і Наталя Рубіна, яка стала срібним призером серед юніорок. У цій же віковій категорії серед дорослих перше місце посів Юрій Білоус. Другим став студент першого курсу Назар Шелепов. І бронзову медаль для нашої команди завоював Володимир Семененко.

Знову в спортивній ходьбі була повна гегемонія спортсменів ККФВ на трикілометровій дистанції. Серед дівчат її виграла Анастасія Широкова. Щоб пройти цей шлях Насті знадобилися 14 хвилин 40 секунд. Взявши зі старту дуже швидкий хід, дівчина за два кілометри до фінішу обігнала свою колегу по вузу Єлизавету Коваль метрів на триста. Її результат 18 хвилин 42 секунди. Анастасія Челпанова стала третьою (18.44,8). Весь п'єдестал пошани був зайнятий і нашими хлопцями. Пройшовши дистанцію за 15 хвилин 44 секунд, чемпіоном області серед дорослих став Ігор Штанько. Друге місце посів Назар Шелепов, і третє - Володимир Семененко".

Команда ККФВ в загальному заліку посіла друге місце. Першими стали спортсмени СДЮШОР № 3 із Дніпра. Замкнули призову трійку легкоатлети СК "Метеор" із обласного центру. Всі призери отримали грамоти та ціні подарунки від призидента обласної федерації легкої атлетики Марини Філатової.

 

ПРИЗЕРИ-КАМ`ЯНЧАНИ

 

ПЕРШЕ МІСЦЕ

 

Білоус Юрій (2000 м з перешкодами)
Широкова Анастасія (ходьба 3000 м)
Штанько Ігор (ходьба 3000 м)
Насонов Микита (3000 м)
Черниш Раїса (3000 м)

 

ДРУГЕ МІСЦЕ

 

Кулик Роман (висота)
Широкова Анастасія (2000 м з перешкодами)
Рубіна Наталія (2000 м з перешкодами)
Зоріна Вікторія (3000 м)
Коваль Єлизавета (ходьба 3000 м)
Шелепов Назар (ходьба 3000 м)
Шелепов Назар (2000 м з перешкодами)

 


ТРЕТЄ МІСЦЕ

 

Краснопівцев Владислав (спис)
Коваль Єлизавета (1500 м)
Рубіна Наталія (2000 м з перешкодами)
Семененко Володимер(2000 м з перешкодами)
Челпанова Анастасія (ходьба 3000 м)
Семененко Володимир (ходьба 3000 м )
Білоус Юрій (3000 м)