З 31 січня по 1 лютого в Сумах проводився командний Чемпіонат України з легкої атлетики.

Всього ж на старти виходили 410 спортсменів, з них 28 легкоатлетів представляли Дніпропетровську область. Свій внесок у виступ збірної нашої області внесли три спортсмени з Кам'янського коледжу фізичного виховання.

Хоча ніхто зі студентів ККФВ не став призером, але 56 очок в скарбничку збірної Дніпропетровщини вони внесли. При цьому кожен із спортсменів поліпшив свої особисті рекорди. За підсумками змагань команда Дніпропетровської області посіла п`яте місце на чемпіонаті України в приміщенні і стала четвертою в чемпіонаті України з легкоатлетичного багатоборства.

Як повідомив тренер ККФВ Сергій Гужва, ранкова сесія першого дня чемпіонату почалася зі спортивної ходьби на 5 кілометрів. "У ходьбі виступали дві наших спортсменки, - розповів тренер С.Гужва. - Майстер спорту України Юлія Кушка фінішувала десятою, принісши команді 19 очка з 25 можливих. Студентка третего курсу Анастасія Широкова фінішували чотирнадцятою. Ще 16 очок в стипль-чезі на 2000 метрів додав студент третего курса Вячеслав Видря. У забігах на 3000 метрів Анастасія Широкова додала 16 очків в скарбничку збірної команди Дніпропетровщини. Треба відзначити, що в чемпіонаті виступали дві колишні випускниці ККФВ. Дар`я Ставнича посіла четверте місце в бігу на 400 метрів. Шостою в п’ятиборстві стала Олена Рудійко".