DSC0020

 

На майданчику Кам`янського лівобережного парку, 13 травня відбувся турнір троьох команд, який дав старт літньому сезону з пляжного волейболу.

На запрошення волейбольного клубу "Мустанг", у гості завітали команди із Новомосковська та Павлограда.

Яек повідомив президент волейбольного клубу "Мустанг" Володимир Молдовян, в складах кожної з команд грали волейболісти віком 40-60 років. "Нашому клубу вже 12 років. І щорічно ми проводимо різні турніри, як в залах, так і на свіжому повітрі, - пояснює В.Молдовян. - Цьогоріч запросили на відкриття сезону з пляжного волейболу давніх друзів-суперників із Новомосковська і Павлограда. Перед турніром упорядокували ігровий майданчик на піщаному березі пляжної зони лівобережного дренажного каналу. А після змагань для учасників турніру наш кухар Валерій Малюк на багатті приготував шикарний плов. Спорт спортом, але насамперед для нас головне товариське спілкування".

Команди провели зустрічі по коловій системі. Першими відкрили змагання волейболісти "Мустанга" і Новомосковська. Програвши першу партію 17:25, кам`янчани відігралися у другій (25:14). Переможною для них стала вирішальна третя партія - 15:9. З рахунком 0:2 (17:25, 11:25), новомосковські гравці поступилися і "Факелу" з Павлограда. Таким чином дjля першого місця вирішувалася у зустрічі між командами "Мустанг" і "Факел". Перше очко заробили гості. Та господарі, після наступного розиграшу м`яча зрівняли рахунок. Потім пішли гойдалки. "Факел" виходив вперед, "Мустанг" наздоганяв. І лише при рахунку 16:18, наші волейболісти чомусь зупинилися. І як результат - програли партію 16:25. Друга половина матчу навпаки, розпочалася з набраних очок "мустангівцями". Але невдовзі їхній запал остудили суперники. Ну, а дальше домінували гості. Кінцевий результат 25:16, і "Факел" став переможцем всього турніру.

 

 DSC0143

 

Гравці команд отримали медалі відповідної номінації, а капітан команди "Факел" Сергій Копанєв ще й красивий кубок з написом "Хай щастить!". Разом з ним перемогу святкували Вадим Ревука, Михайло Луковенко, Сергій Приходько, Олег Колотовкін, Сергій Трегубенко.

Срібні медалі дісталися команді "Мустанг", в складі якої грали капітан Олег Безус, Володимир Молдовян, Олег Кизь, Анатолій Безчастний, Олександр Воротняк, Геннадій Оніпко, Олег Тургеля.

"Бронза" у команди Новомосковська - Олександр Вітков (капітан), Володимир Федоренко, Ігор Мелещенко, Вастль Сиротюк, Олександр Кисіль, Андрій Андреєв.

Після нагородження команд відбулася фотосесія, яка плавно перейшла в товариське спілкування за чаркою чаю.

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=229443636446840&set=a.229452166445987