В залі Кам`янського СК "Прометей" 21 січня відбувся відкритий волейбольний турнір серед дівчат "Kamianske Open" до Дня Соборності України.

За призи, встановлені громадською організацією "Бджола" і управлінням молоді і спорту Кам`янської міської ради, змагалися шість команд, які представляли ДЮСШ Васльківки, Магдалинівки, Царичанки. Честь Кам`янського відстоювали два склади ДЮСШ № 2 (тренер В.Серьогін) та колектив ВСП ТФК ДДТУ (тр. В.Вербецький).

Під час офіційного відкриття "Kamianske Open", начальник управління молоді і спорту Едуард Коряк привітав присутніх з Днем Соборності України, побажав дівчатам успіхів у навчанні та подальшій спортивній діяльності. До привітань приєдналися директори ДЮСШ № 2 Оніпко і СК "Прометей" А.Івашина. Вперше на змаганнях міста а-капела був виконаний гімн України. З показовим номером виступили юні черлідерки CК "Прометей" (тренерка Анастасія Холобко).

Команди були поділені на дві групи, переможці яких у фіналі розіграли головний приз - кубок. За підсумками змагань, які тривали майже весь світовий день, його виграла перша команда господарок турніру, здолавша своїх менших подруг по спортшколі. Кам`янчанки забрали і бронзові нагороди. Приємним сюрпризом для гравчині ДДТУ Поліни Арджановської, стало вітання з її 16-річчям і подарунок від своїх подруг.

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=176816411709563&set=a.176820381709166