Сьогодні в Кам`янському завершився Всеукраїнський волейбольний турнір "Разом до перемоги".

Нагадаю, що в дводенних змаганнях прийняли участь десять команд, які представляли Дніпро, Запоріжжя, Кам`янське, Київ, Краматорськ, Павлоград та Першотравенськ. Родзинкою турніру стало те, що кожна команда була укомплектована чотирма чоловіками і двома жінками, а сумарний вік чоловіків не повинен був бути меншим за 200 років.

Після проведених за коловою системою ігор, в трьох групах визначилися лідери - кам`янський "Дніпронет", а також дві київські команди, які 14 січня і зіграли кожна з кожною. Так вже склалася турнірна ситауація, що в останній грі змагалися між собою два столичні колективи. Несамовита підтримка "Оболоні" була зі сторони... кам`янського "Дніпронету". А все через те, що перемога "Оболоні" з рахунком 2:1 вивела наших земляків на перше місце. "Оболонь" стала третьою, а "Перемога" другою.

Під час нагородження, начальник управління молоді та спорту Кам`янської міської ради Едуард Коряк подякував команди за захоплюючу і красиву гру. Представниция громадської організації "Бджола", яка була ініціатором проведення турніру "Разом до перемоги", Наталія Ктітарова, приєдналася до вітань, а також запросила на наступний турнір.

Капітани команд отримали кубки і подарункові сертифікати, а кожен волейболіст медалі. Радість перемоги, капітан команди-переможниці "Дніпронет" Володимир Гацура розділив разом з товаришами Тетяною Косенко, Віктором Темченко, Костянтином Скрипником, Дмитром Бобельчуком, Ніною Петренко.

Кращі гравці команд отримали кубки. Відзначилися - Дмитро Бобельчук ("Дніпронет"), Сергій Сорока ("Оболонь-83"), Ярослав Таран ("Перемога"), а також Любов Ягодина ("Перемога"). Не забули нагородити і суддівську колегію та секретаріат, які отримали медалі.

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=175083975216140&set=a.175087225215815