Дводенний Всеукраїнський турнір з волейболу серед ветеранів та переселенців, стартував 13 січня у Кам'янському. Змагання проводяться за підтримки міського голови Андрія Білоусова та громадської організації "Бджола".

На волейбольній арені Палацу тенісу СК "Прометей", за нагороди ведуть боротьбу 10 команд: три з Кам'янського ("Прометей", "Паляниця", "Дніпронет"), а також наші гості з Києва ("Перемога", "Оболонь"), Першотравенська (СКІФ), Павлограда ("Факел"), Дніпра ("Автомобіліст"), Краматорська ("Альянс") та Запоріжжя ("Азовський оазис"). За регламентом кожна команда укомплектована шістьма гравцями (4 чоловіки та 2 жінки). Якщо вік жінок не обмежений, то загальний вік чоловіків у команді не повинен бути сумарно меншим, ніж 200 років.

Ігри розпочалися сьогодні вранці. В цей же день відбулася урочиста церемонія відкриття. Серед її почесних гостей були начальник управління молоді та спорту Кам'янської міськради Едуард Коряк, представник ГО "Бджола" Олександр Кірпа, директор міського центру "Спорт для всіх" Світлана Наволочко, директор СК "Прометей" Анатолій Івашина, голова ветеранського волейбольного осередку Дніпропетровської області Вікторія Орєшина.

Вітаючи гравців з початком нового турніру, Е.Коряк подякував їх за участь та побажав подальших успіхів у житті. Також він відзначив, що ми всі завдячуємо Збройним Силам України, за те що можемо спокійно проводити такі змагання. О.Кірпа зазначив, що ГО "Бджола" і надалі активно підтримуватиме розвиток спорту в місті, подібні турніри обов'язково мають стати традиційними.

Завтра відбудуться матчі, в яких команди, що посіли перші місця в своїх групах, зіграють за призові місця. Стало відомо, що Кам`янський "Дніпронет" вже туди потрапив. Про всі інші результати буде повідомлено пізніше.

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=174835651907639&set=pcb.174839865240551