Волейбольна жіноча команда Кам`янського СК "Прометей" одержала другу перемогу в рамках першого туру Суперліги-Дмарт сезону 2022/23. Сьогодні, 2 жовтня, в Чернівцях "червоно-білі" не залишили жодного шансу "Галичанці-ЗУНУ" з Тернополя. Про це повідомляє https://prometeyvc.com/ua/voleybol/novosti/sk-prometey-oderzhav-druhu-zvytyahu-v-superlizi-dmart

"Галичанка-ЗУНУ" - СК "Прометей" 0:3 (8:25, 12:25, 10:25)

Уже стартова партія показала, що сили візаві далеко не рівні. Підопічні Андрія Романовича віддали опоненткам всього 8 балів. У тернополянок нічого не виходило на прийомі, через що їм складно було будувати атаки.

Здавалося, що гравчині "Галичанки-ЗУНУ" зробили висновки в перерві між сетами – 5:6. Втім, така рівновага протрималася недовго, бо наші спортсменки набирали обертів з кожним новим розіграшем - 12:25.

Заключний відрізок матчу за розвитком подій нагадував два попередні: "Прометей" повністю володів ініціативою і зрештою тріумфував у цій зустрічі – 10:25.

Отже, вітаємо команду із вдалим початком сезону!

"Галичанка-ЗУНУ": Дрьомова (5 очок), Кiмак (0), Попович (3), Голод (0), Риболовлєва (0), Осипенко (0), Джима (1), Губенко (3), Степура (2), Капканець (1), Овчаренко, лiберо (0), Самусенко, лiберо (0).

СК "Прометей": Дзюба (15), Котар (6), Д. Капланська (10), Старостенко (0), Мiрчева (9), Рудик (3), М. Капланська (1), Горбаченко (0), Стравiнскайте (9), Прокопова (0), Васильєва, лiберо (0).

Відео https://www.youtube.com/watch?v=UW3MONyuPUY&t=4s